Sliten och Trött!!!

Precis så känner jag mig idag, va på kåren igår och idag va det skola 9 till 16 så jag har vatt helt sliten idag, känns som att jag aldrig varit så här trött...så ikväll blir det bara till och ligga framför tv:n och mysa...Oscar och jag ska kolla på PS. I love you.

Oscar fixade mat till mig idag med...blev gädda som han själv har fiskat upp, självaste fiken var väl inte göör god, men såsen och det han hade gjort till var mycket gott!!

Imorgon ska jag och helen besöka vårt efterlängtade café viskan där vi ska fika...eller luncha eller va det nu blir...prata massa strunt ska vi göra iaf:P Sen åker jag till Göteborg fredag till söndag för att hälsa på syster och liam...shoppa massa ska vi göra:D

Nu ska jag ringa mamsen

Back in Borås!!

Äntligen är man Boråsare igen då...sommaren har vatt toppen och det är mysigt att bo hos mamsn och pappsen...ett tag...sen blir det lite jobbigt och man längtar hem till sin lägenhet..och nu är jag här och har vatt i tre dagar nu...det är perfekt!! Saknar förstårs mina fina vänner där hem hemma...men jag hoppas på många besök!!!

Igår vatt det förfest hos Helen innan förfesten på skolan..är ju introduktion för de nya studenterna och det är lika med massa festande, Oscar, helen och typ alla mina vänner är faddrar men jag är smart och är bara med på det roliga...festerna:D Så efter en kul förfest på skolan med massa kul nytt folk drog vi till kåren och där var det kö som aldrig förr!! Gör kul va det!

Idag började skolan, hade kursstart idag och kursen jag läser nu heter barnet, naturen och tekniken...fick också nya studiegrupper och min grupp är nog helt ok, inte träffat dem så mycket än men det blir nog bra!!

Helen gick nyss hem, vi har hyrt film och ätit tacos, mycket najs...men filmen va lite skum...kul men skum!! Nu blir det nog en film till för mig...går ju inget bra på tv och jag är på jäääzzzz-humör...tar tag i livet imon istället och går på lunch-spinningen!!

Tack för mig/// Sara

Ge mig Borås nu!!!!

Inte många dagar kvar i de småländska skogarna nu, och jag längtar som tusan efter att flytta tillbaka till Borre!!

I lördags va det bröllop för Simon och Emma!!! Så himla fin va det, och sjukt kul...Roligaste festen på mycket länge!!

Nu sitter jag här och har absolut inget att göra, alla har ju börjat plugga eller jobba igen utan lilla jag!!Så jag väntar på att Oscar ska komma hem så vi kan hitta på nåt!! så trist att han jobbar när jag e ledig:(

Igår va vi hos anders och petra och åt tacos och kollade på sex and the city. Maten va toppen men vilken besvikelse ilmen va:( Den va ju jätte seeeg, jag som hade förväntat mig en riktigt jätte bra film så va det helt kass...serien är mycket mycket bättre!!!

Imorgon ska jag och Oscar åka in till jönköping och äta på Soya för vi firar 3 årig förlovning!! Dt ska bli mys det:D

Dax att göra nåt åt det här dagen!!