Tisdagen 30-dec

GOTT NYTT ÅR!!!

Jag kör på att önska alla ett gott nytt år lite tidigt!! Kommer inte hinna blogga imon ändå!

Sitter vid datorn och ångrar att jag inte hängde på ut till ormaryd! Smarta Sara tänkte att, men det kan ju vara skönt att bara vara hemma i lugn och ro i kväll och fundera på allt och inget! Men ja, nu sitter jag här och önskar att jag va men oscar hos simon, emma, och tyra...mmed adam och martin med! Men men...jag får väl skylla mig själ att jag ska vara så trög!

Imorgon är det nyår! Ska firas i jkpg med fantastiska vänner. På förmiddagen ska jag och oscar förbereda lite mat, sen vid 13 ska vi in till stan. Då ska jag och pea sola, sen ska vi fixa oss och runt 17 åker vi mot Jönköping och Emma!! Där väntar tre-rätters och en massa skoj!! Kommer nog bli toppen!

jag hoppas på att år 2009 kommer bli ett fantastiskt år (kan dock bli helt tvärt om). Jag ska inte ge något nyårslöfte, för jag kan aldrig hålla dem. Men jag ska försöka göra år 2009 till ett bra år. Något jag har kommit på att jag är dålig på är att visa de jag tycker om hur mycket jag tycker om dem och vad de betyder för mig! Så vi kan väl säga att mitt mål under år 2009 är att visa mycket mycket mer hur mycket jag älskar dem som står mig nära!

Även om det känns som att jag inte vet någonting alls just nu...varken upp eller ner...så vet jag i alla fall en sak. Att kärlek är det finaste som finns och man ska vara rädd om den. Låter hel-töntigt...men sant!

Måndag 29-dec

Hejsan hoppsan!!
Jag är uttråkad! Har pluggat lite...men nu har jag inget å göra! Har vatt hos Anders och pea idag! Jag och clara sov hos dem efter att vi vatt i Ormaryd hos Martin på filmkväll! Mycket trevligt var det. Kollade på två filmer och spelade ett roligt spel! Typ likadant spel som "med andra ord" Fast detta gestikulerade man ist! Claras högtalare var toppen och att pea satte den direkt var ännu bättre. Dock förlorade vi tjejer mot pojkarna...eller så lät vi dem vinna:P...ah, så var det nog faktiskt!!

Sen åkte vi in till A och P och där sov jag och clara på soffan sen...sen vaknade vi upp dagen efter att en Petra med humöret på topp gick runt och muttrad:P...haha...kanske inte humöret var riktigt på topp kanske!!! Men så fort hon fick i sig lite frukost så va det lugnt sen!!! hehe...lilla pea! Vi åt frulle på Elsis sen gick vi ner till det där stllet där hunden, katten, glassen inte får gå in!! Nä gud va rolig jag är idag...får nog sluta med det!! Jag menar då systemet...där inhandlades en flaska bubbel och lite vin! Så nu är nyår räddat!

Solade gorde vi idag med pea och jag! Dyrt var det där och det sa bara fjoff så var det slut...tänkte vi skulle sola imon igen men då får de blir på peas mammas jobb...de e inte så dyrt där.

skeppohoj

Lördag 27-dec

Då var julen över

Man förbereder sig i flera veckor innan. Man ordanr och fixar med allt. Skapar maximal julstämning och sen bara poff så va julen över! Men det var en fantastiskt bra jul med världens sötaste lilla Liam! Som fick så mycket julklappar att han inte orkade öppna alla! Jag fick massa bra saker och pengar. men inte det jag hade önskat mig mest, Nämligen en rosa sladdlös damsugare. Så det ska jag ta och åka ocj köpa mig en dag! För jag ska ha en sådan!!

Juldagen blev det party hos Pea och Anders! Riktigt kul förferre, men inte lika kul på hottellet. Bara sjukt mycket folk så man knappt kunde röra sig. Så jag gick till bror ist som var hos en kompis! Igår blev det Bio med Oscar och Irené. Såg Australia. Den var jätte bra, men när det var en halvtimme kvar på filmen tappade jag min lins så jag såg knappt slutet på filmen:/ Skulle klia mig i ögat och plopp så hoppade den ut. Såg inte texten men jag såg ju att de rörde sig, sen hör jag ju med:D Det behöver jag ju inga linser till!! Så jag la ner linsen i mitt innefack på väskan. Får väl se hur den mår sen:/ den ligger i vätska nu iaf!!

Ikväll blir det middag hos Irené och Göran. det är toppen för Irené gör alltid så god mat, men sen är hon ju kock också! Och Göran har ju femma i hemkunskap:P haha. Cilla och Kaj kommer också (Oscars Moster med Man) det ska bli kul och träffa dem, de va ju längesen nu!

Här kommer lite bilder från min julhelg! (fast alla har la redan sett dem på fejjan)

Phille och Tyra

Liam har klätt granen jätte fint!!

Broder-Fidde och Liam kollar på Kalle

Familjen äter julmat

Jag och Oscar!

Hoppas alla hade en bra jul!!!