Lite ledig!

Då var det onsdag nu å det var sista dagen i skolan den här veckan! Skönt att få lite lång helg när man har så mycket som ska göras å hinnas med!

Igår hämtade vi nycklarna till den nya lägenheten å skulle bara bort å damsuga av den lite...trodde vi=S...så var inte riktigt fallet utan det såg snarare ut som att lägenheten inte blivit städad på ett år. det var underkläder bakom elementen saker i gaderoberna, räkningar å massa skit i låderna, det var deg-rester å smulor på skärbrädorna och tuggummi å ett låger jord i på golvet. Efter att jag sett all skit blev jag väldigt sur och skrek till oscar - Ta hit en jävla saneringsfirma!!! Japp så oscar gick bort till kontoret å klagade så idag är det en städfirma där å städar:D

Har varit å kollat på tapeter idag, Oscars kusin Adam ska komma hit och hjälpa oss att tapetsera. Så vi hittade några riktigt snygga tapeter så nu är jag ganska nöjd igen:D Det kommer bli så fint när allt är klart!!

På fredag är det finsittning för pedagogerna och det ska bli nedrans kul...ser fram emot det väldigt mycket...förra finsittningen var ju super kul så jag har rätt höga förväntningar på denna med:D Vet dock inte vad jag ska ha på mig än=/ Har ju inga fina klänningar att ta på mig å jag har inte råd att köpa nåt...men något ska jag väl kunna gräva fram ur garderoben!

Pratat lite med min bästa kompis Nina från högstadiet nu...åh vilka minnen jag har från den tiden! Har nog aldrig varit så tajt med någon som jag var med Nina! Saknar henne fortfarande väldigt mycket ibland! Hade så nedrans kul ihop och hittade på massa sjuka saker...hihi...sommar&sol...haha den filmen måste jag leta fram å kolla på! Och vår fantastiska skiva som vi spelade in... den har jag ju här så den måste jag ta å lyssna på nu:D

SARA

Fullt upp!!!

ojoj..känns som jag har lite för mycket å göra nu innan flytten! Kan bli lite knepigt att få ihop allt men det ska nog lösa sig. Var hos bovärden igår å kollade tapeter å när vi hade bestämt oss för vilka tapeter vi skulle ha kom hon på att det inte fanns tillräckligt med pengar till den lägenheten så vi får bara tapetsera om ett rum först...så det blir köket det. Men lite surt när man blivit lovad nya tapeter i hela lägenheten...men vi ska nog ta å tapetsera själva resten istället...de betalar tapeterna bara vi gör jobbet själva så det är ju ganska bra ända.

Försökt å fixa fram ett släp från nässjö med så våra kompisar kan ta med det när de kommer å ska hjälpa oss flytta, Anders visste nog ett släp som vi kunde ha så vi hoppas på det...ska ju köpa massa nya möbler så vi behöver ett stort släp=)

Ikväll blir det inflyttningsfest hos helen och sen 60-tals fest på kåren...men jag ska nog bara vara med hos helen eftersom jag åker till Nina i Trollhättan imon å tåget går 8:30...så jag vill komma i säng ganska skapligt iaf. Oscar åkte hem till Nässjö idag. Massa saker har han å fixa med hemma. ska köpa barstolar och kolla efter alla våra saker som vi har där hemma.

Nä nu måste jag sätta ihång med allt som ska göras...får snart panik över allt...känner mig enormt stressade över att man ska hinna plugga, packa, flyttstäda två lägenhetr å flytta på två veckor.=S

SARA

Norrby Tvärgata 24...

...det är min å älskilngs nya adress det:D Fick reda på idag att vi fick lägenheten! Hade ju tänkt att det skulle gå flytta fram inflyttningsdatumet till typ mars..men det gick inte,  så det är inflyttning redan i februari!! Så idag har vi fixat massa med adressändring, lagt ut denna lägenheten och vår loft säng på blocket. Kommer en tjej redan i morgon å kollar på denna lägenheten så jag hoppas att hon vill ha den! inte så kul med dubbla hyror.
    Men om hon inte vill ha den så säg till ifall ni vet någon som vill flyyta till vår lilla lya!!!!

Men den 8/2 börjar iaf flytten och då har vi turen som har så snälla vänner för då kommer anders å petra ner tll Borås å hjälper oss...Emma ska med hjälpa oss...Ni e så snälla:D

Idag började vi ny kurs med...första kuren med inriktingen! Fick dessutom nya studiegrupper och jag kom nog i en bra grupp tror jag! Inte lärt känna dem så väl en men det blir nog bra!  Men nu ska jag gå å lägga mig för jag har väldigt ont i huvudet å e gööör trött eftersom jag typ bara sov 3-4 timmar i natt!

puss å godnatt