Längtar....

Idag är det gött väder ute...som det har vatt de senaste dagarna!! Jobbade natt till idag så jag har inte hunnit vara ute så mycket än...ska jobba inatt med...

Men jag längtar till imorgon för då åker jag med mina tjejer till västervik!! ska bli så himla skönt att komma iväg lite...Vi ska ha sååå jäkla kul, göttt gött!!!

Längtar till mycket just nu, läntar till helen kommer hit, ska bli så kul att träffa dig gumman, och vi ska nog åka en runda till tyskland då och förbereda oss för en termin späckat med party!!:D Sen längtar jag till simon och emmas bröllop!! Ska bli as kul!! Men mest av allt längtar jag till vi flyttar tillbaka till borås...saknar mitt borre massor, vill ha skola med...e lite trött på att jobba nu!!

Men just nu längtar jag till oscar kommer hem efter jobbet...för jag e hungrg och då ska vi äta:D

SARA

Öland!!

Igår kom jag å min älskling hem från en mycket trevlig minisemester på öland!!

Men börjar med Måndagen då vi var ute i ormaryd hela dagen och hjälpte simon med lite målning och dörrbygge med ladugården...fast jag var mest barnvakt åt tyra!! Såå goo e hon! Vi fick även grillad korv av Marton och Olivia som hyr simons och emmas lilla hus på baksidan! Kl. 21 började jag mitt första pass på nattskiftet inne på malmåkra....saknar mitt gamla jobb på hemtjänsten som tuusssan och arbetskamraterna med!!! Men men...fick iaf ledigt natten då petra och clara ska ha sin fest!!

Tisdagen när jag hade vaknat, plockade vi ihop lite saker och tog sen min lilla racerbil till öland där milla, niklas och liam var och kampade med ett par vänner och deras barn! Jag och oscar sov i förtältet, de va perfekt! grillade och drack massa vin och hade supertrevligt:D

Onsdagen bjöd på toppenväder så vi knallade ner till stramden och la oss och pressade medan liam roade sig med att gräva och leka!! så mysig är hon så det finns inte!! Gulligare unge får man leta efter:D Tog även årets första hav-dopp...ganska kallt va det, men nu har jag gjort det med!!

Efter lite afte beach, besök av trollskogen och god mat och dricka for jag och oscar hem sen på torsdagkvällen!

nu är det jobb som gäller hela helgen!
/Sara

Möhippa!!!

Igår va det möhippa för Emma!!! Sååå nedra kul hade vi:D

Jessica plockade upp mig vid 14-tiden och så drog vi mot metropolen Foresrum där möhippan skulle hållas hos Madde. Vi väntade in den kidnappade Emma och när de kom med henne blev det välkomstdrink och sen trerätters. All mat var supergod!!!

När vi var mätta och goda fick emma med sin fina prinsesskrona sätta sig på cyckeln, som var dekorerad med flagga, ölburkar och granris, och köra en tur i samhället och vi hängde på med tre bilar efter! det blev lite frågor om simon, olika uppdrag och massa mintu-shots!!

När vi var tillbaka hos madde sen blev det sexparty och sen var det partyparty tills det var dax att sätta sig i taxin och åka in till jönköping där vi gick ut på Harrys! Träffade min Clara där så jag följde med henne en liten stund upp till jimmy där det blev lite singstar innan clara hängde med ut på harrys!! Där dansade vi loss ordentligt och hade superkul...och självklart som alltid annars när jag är ute med clara lurar hon alltid i mig massa lakris-shot...men de e ju goooa:P

Oscar kom och var fyllechaffis åt några av oss tjejer och när vi kom hem slocknade jag på en gång!!
Det blev en riktig jäkla kul och lyckad dag/kväll/natt!!!!