Jag är bäst!!!!

Jag vann, jag vann, jag vann!!!!!!!!

Har nyss vatt å spelat minigolf med lite kompisar och jag vann:D Så nu ska jag va mallig för det hela sommaren!!hihi!!

Den här helgen har varit riktigt bra! Fredags for vi in till clara efter jobbet och där tog vi en öl innan vi begav oss till 8 glas på after work! Riktigt trevligt var det med god buffé! Sen gick vi tillbaka till Clara på lite förfest, tess och petra körde på att häva i sig vin så de fick lämna gänget efter förfesten:P Emelie och johan försvann också på förfesten eftersom de skulle upp tidigt dagen efter och olivia for iväg och skulle träffa sin pojkvän! Så tillslut var det bara jag, clara och oscar kvar! Men guuuu såå kul vi hade, En riktig toppen kväll! Vi började utgången med mycket prat och skratt på tusen och en natt där det blev 3 st shot-brickor!! fulla och galna drog vi vidare till O´learys där det blev öl, dans och snack!!! När vi kom hem till Clara igen sen så hittade vi en säng i korridoren som vi snodde med oss in till Clara så vips hade vi en extrasäng, fantastiskt bra!!!

Lördagen började med att huvudet var tungt och man var allmänt sliten och bakis! Men vi tog tag i våra liv och gick till till stan och åt en kanongod frukost! Sen tog vi bussen upp till a6 där vi mötte fyllisarna tess och petra!! shoppade loss en stund innan vi for till maxi och handlade taco-grejer, körde mot forserum och hem till Olivia! Även det blev en mycket bra kväll med kubb, tacos, film och godis!!

Tack vännen för en toppen bra helg

och om ni vill kan ni få gå en minigolfkurs hos mig så ska ni se att ni blir lika bra som jag!!!! Kanske inte riktigt.....men nästan....

Sara

Midsommar!!

Så var midsommar över för det här året, nu går vi mot mörkare tider igen!!! Har ju jobbat då hela midsommarhelgen, vilket var helt ok, faktiskt väldigt glad att jag fick jobba då och käna lite extra pengar, de e ju grymt bra betalt då, sen e ju inte midsommar så speciellt heller så det var bara toppen!

Idag har jag varit inne och besektigat min lilla bil, pucko sara glömde pengar hemma så de skulle skicka en faktura, men men...bilen gick igen iallafall. snart ska jag til distriktsköterskan och få deligering...

just det, i torsdag var jag och oscar med emma och martin på bio i jönköping! Åt jätte good libanesisk mat och såg på "the happening" ...Grymt bra film, rekomenderar jag verkligen. Riktigt bra och spännande!!

ha de gött

Sverige - Rysslan

...Ikväll blire' till att kolla fotbollen hos magnus!! Spännande spännande!!! Heja Sverige!!! Skulle va jäkligt kul om de tog hem den här matchen ikväll!!

men innan det blir det lite jobb, jobbar 16-20 ikväll! Helt ok pass faktiskt, längtar nästan lite, ska bli kul! känns inte alls lika jobbigt att jobba midsommar längre eftersom det var så kul att jobba på hemtjänsten, så de e ju bra!!

Älskling och jag planerade in en mini-semester igår med. ska åka till kivik 15-18 juli. Kommer bli kanon! Gå på sveriges största marknad och förhoppningsvis sola och bada massor!!

Nu e det dax för lite lunch!! Klemklem