Ordbajsa

Försöker plugga det absolut sista nu innan det är dags att ta sommarlov! Har bara ett paper kvar att skriva, och det är väl bara att ljuga ihop något som vanlig...ordbajsa lite:D sen är allt klart!!

Idag blir en fullspäckad dag! kl 12:00 ska jag gå och träna spinning med min underbaraste helen (som jag kommer sakna grymt mycket i sommar) sen ducha av oss, gå ner till stan och köpa en sallad och sätta oss i solen och äta lunch och njuta av värmen! Sen ska jag upp till min förskola där jag måste hämta mitt omdöme så jag kan lämna det till skolan. Sen 14:30 ska jag till specsavers på återkontroll av linserna. När jag kommer hem sen måste jag plugga till seminariet imon!!! och ikväll är pussycat dolls 2...wiii!!! så nedrans bra:D

Shopping med Helen

Idag va man tillbaka i skolan efter all vfu, ganska kul att träffa alla igen och så!! hade vfu-uppföljning och omvårdnadsseminarium, det gick bra det! Nu har jag faktiskt bara en endaste liten dag kvar i skolan innan det är sommarlov...göttgött!!! Men den dagen är en heldag med pucko-pocka, hatar henne...uch!!

Idag har jag å min helen vatt på knalle och shoppat, blev ett par skor, ett råsa linne och en rosa kofta, råsa e bra, Helen köpte med en del så nu e vi panka igen=P, nä riktigt så farligt är de inte!!!

På torsdag e det party-party som gäller och då kommer troligtvis min Pea hit med:D wiii!! så kul!! Sen på fredag ska vi till liseberg!! så kul:D

Nu ska jag ut å promenera