Söndag 30-nov

Ullared

Igår steh vi upp tidigt och for iväg till Ullared! Ficka parkera längst bort, massa folk med andra ord! Stod i kö i nästan en timma innan vi kom in i affären. Massa follks som sagt och alla är verkligen galna där inne. Man fick brotta sig fram överallt och tanter som tror de har förtur till allt med och kör på en med sina kundvagnar på hälarna. Men vi gjorde i alla fall en massa fynd och det bästa var ju en ny matta till tv-rummet! Dey var välbehövligt då våran förra var hemskt skitig av sådant som inte går och få bort!

Hörde en rolig sak inne på Ge-kås med. Det var en mamma och en liten tjej ( kanske 6 - 7 år gammal) som kom med en överfylld vagn.
Tjejen:Men mamma, när ska vi till Ge-kås då?
Mamman: Vadå?
Tjejen: Ja men vi skulle ju till Gekås! När ska vi gå dit, vi har ju varit här jätte länge nu
Mamman: Men vi är ju på Ge-kår nu.
Då började tjejen stortjuta!! Hahaha
Jag förstår verkligen inte varför man tar med sina barn dit. Det måste ju va jättesvårt att hålla reda på sina barn där inne. Jag kan inte ens hålla reda på mig själv=/

På kvällen fick vi besök med ju:D Emelie ringde och sa att hon och Johan var i Göteborg och skulle åka hem till Nässjö så de undrarde om de kunde svänga in till Borås och hälsa på oss! Och självklart fick de det! Åt pizza och pratade en massa! Mycket trevlig med sådana där oväntade besök:D

1:a Advent

Idag har varit en riktig städdag!  Vi har dammat alla hyllor och typ alla möbler som vi har! Blockat och donat, rensat kläder, slängt massa skräp, diskat, dammsugit och torkat golven! Så nu är det rent och julfint här! I morgon ska vi tvätta vår jätte hög med tvätt med. Syster med familj stannade även till i borås och plockade upp deras beställning från ullared. De hade vatt hemma i nässjö över helgen och var nu på väg hem till Göteborg igen. Lille liam var trött och såg helt förvirrad ut att jag helt plötsligt stod utanför bilen:D Sötunge! Har köpt massa julklappar till honom nu:D

Vi har haft 1:a advents  mys med pepparkakor och glögg idag. Slog även in julklapparna som vi köote igår! Det var mysigt det:D

Nu håller oscar på att beställa hultsfredsbiljetter till honom,clara och mig! Han hade nämligen möjlighet att köpa dem till rabbaterat pris denna helgen! Så i sommar blir det Hultsfred för min del!! Herregud, vad har jag gett mig in på=S jag har ju alltid sagt att jag aldrig skulle åka till Hultsfred! Men Oscar och Clara hade ju så kul förra året så jag får väl ge det en chans!!

Tjingeling

Fredag 28-nov

Regn och rusk

Helg igen och åter en vecka till enda på praktiken...shit va tiden går fort! Men idag var det inget vidare att vara ute på rasten med barnen för det regnade och var ruggigt och kallt! Men det var så mysigt och juligt idag när vi firade första advent med barnen i dag! Tände första ljuset, åt pepparkakor och eva läste i barnens bibel! Såå mysigt var det:D Sen fick jag sluta redan kl 13:00 idag! Det var ju jätte bra för vi skulle hälsa på emma på sjukhuset idag! Stackars emma va ganska sliten efter oprationen men hon mådde ganska bra ändå!

Nu har vi precis ätit och ligger nu i soffan mätta och goa! Väntar på att Idol ska börja!! ska rösta som en tok på snyggingen robbin sen:D Men sen blir det nog sängen tidigt för imorgon ska vi upp tidigt och brottas med alla tanter i ullared! Dax att vässa armbågarna!

Har bara tänkt på en sak...har ju börjat kolla på det nya 90210 och det är helt sjukt vad tjejerna är smala i det programmet! De är asså inte normalt smala utan super super smala!! De hade ju vatt sååå mycket snyggare om de hade haft lite mer hull iaf!! jaja nog med det:D

Ha en bra helg allihopa!!

Onsdag 26-nov

Tillbaka i verkligheten

Japp, idag fick det vara slut på att ligga hemma och vara sjuk så idag var jag tillbaka på praktiken! Fortfarande lite halvkass men inget att ligga hemma för! Lika bra att vara tillbaka i verkligheten, jag blir så rastlös och uttråkad av att vara sjuk! Så det kändes bra att vara där idag...när jag väl kom dit, för jag är ju lite seg att ta mig ur sängen!

Imorgon ska jag hålla i morgon-samlingen! Det ska bli kul! Alltid bra att få testa på lite, tänkte göra lite rim och ramsor med barnen då samtidigt ska de få göra lite rörelser med händerna så tränar de finmotoriken och även konsentration! Innan har jag varit så säker på att jag vill jobba i förskolan och inte i förskoleklass, men nu vet jag inte...skulle va kul att jobba i förskoleklass med...men nackdelen är ju att man på de flesta ställen (Dock inte på Malmen där jag är n u) får vara på fritis med och det vill jag inte! Tycker inte det ger mig så mycket! Men men...inget man behöver fundera på än...det är ju 2 år kvar innan jag är klar!

Ikväll är det Bonde söker fru, det måste jag kolla på! Inte för att jag tycker det är så jätte bra men eftersom vi vet vem hanna är så måste man ju kolla:P Har börjat kolla på nya 90210...Det är ju verkligen ett sara-program...så där löjligt töntigt som jag gillar...ungefär som one tree hill...fast inget slår ju OTH!!!

Nu ska jag ta och plugga lite!!