Fredag 28-nov

Regn och rusk

Helg igen och åter en vecka till enda på praktiken...shit va tiden går fort! Men idag var det inget vidare att vara ute på rasten med barnen för det regnade och var ruggigt och kallt! Men det var så mysigt och juligt idag när vi firade första advent med barnen i dag! Tände första ljuset, åt pepparkakor och eva läste i barnens bibel! Såå mysigt var det:D Sen fick jag sluta redan kl 13:00 idag! Det var ju jätte bra för vi skulle hälsa på emma på sjukhuset idag! Stackars emma va ganska sliten efter oprationen men hon mådde ganska bra ändå!

Nu har vi precis ätit och ligger nu i soffan mätta och goa! Väntar på att Idol ska börja!! ska rösta som en tok på snyggingen robbin sen:D Men sen blir det nog sängen tidigt för imorgon ska vi upp tidigt och brottas med alla tanter i ullared! Dax att vässa armbågarna!

Har bara tänkt på en sak...har ju börjat kolla på det nya 90210 och det är helt sjukt vad tjejerna är smala i det programmet! De är asså inte normalt smala utan super super smala!! De hade ju vatt sååå mycket snyggare om de hade haft lite mer hull iaf!! jaja nog med det:D

Ha en bra helg allihopa!!

Kommentera här: