Onsdag 29 oktober

Idag tog jag helg:D Hade en föreläsning i dag på 1,5 timme sen blev det långhelg ända till tisdag näsa vecka...skööönt:D Fast lite pluggande kommer det ju bli!

Imorgon blir det hemfärd...eller inte riktigt för jag kommer stanna i Jönköping för att träffa clara och på kvällen blir det lite party och då ska vi även träffa en kompis från gymnasiet, Lilla Anna-panna:D hehe de ska bli kul! inte sett henne på super länge! Sen ska min snälla älskling komma och hämta mig i jkpg på natten...om det inte är snästor, som det kanske ska va då=/ hoppas inte...Ska iaf bli jätte kul!!

Nu har jag och min andra hälft vatt nere på stan i höstmörkret och letat väska till orre...men vi hittade ingen:S...bara jättedyra...varför är alla killsaker mycket dyrare än tjejsaker?!?!? Det är faktiskt så!!

Nä nu ska vi göra färsfyllda paprikor:D mumma

Tisdag!

Wiiie!!! idag är det tisdag och äntligen är det dax för DHW-mys...ikväll blir det hos Helen och vi ska laga kycklingfyllda enchiladas...göttgött!!

Har vatt å träna lunchspinningen idag...det varden där roliga norska tjejen igen, hon e bra...och hon har grymt bra musik!! de gillar vi!! Tänkte jag skulle försöka plugga lite med, sen måste jag dammsuga, och vika tvätten och lägga in i garderoben och diska:/...Orkar nog inte med allt detta idag så lite sparar jag nog till imorgon!

Nä nu vill jag ha helg igen...för då ska vi hem till de småländska skogarna!! Alltid lika mysigt, men sen är det alltid lika skönt att åka tillbaka till borre igen:P

Nä nu ska jagta tag i allt!!

Måndag 27 Oktober

Kom nyss två tjejer och ringde på dörren. Bus eller godis? Sa de knappt hörbart. Jag tänkte för mig själv att är det inte lite väl tidigt?? eller? Det är väl i helgen man ska göra sådant där? De var inte ens utklädda ju, det måste väl iallafall vara ett krav!! De fick bara två godisbitar var, de va det ända jag hade kvar sen helgen, men hade jag haft mer så hade de inte fått det, för då ska man vara utklädd. Tur att vi inte är hemma i helge, då hade man väl fått köpa på sig ett helt kilo godis till alla ungar!

Idag har vi haft rörelse och idrott i skolan, ganska kul faktiskt, särsklit att dansa, körde en dans som våran klass på gymnasiet gjorde nästan varje gympalektion, vi älskade den dansen och vi va bäst på den. Så jag fick värsta minnesbilderna, fasen va jag saknar min gymnasieklass!!

Sen har jag bara pluggat hela eftermiddagen, kommit ganska långt så nu behöver jag iallafall inte bry mig om plugg sen när vi är hemma över helgen....bara jag pluggar på bra resten av veckan med så...

over and out