Klantigt värre!!

Japp den största klanten på den här jorden har vatt igång igen...nämligen jag själv!! Herregud!! Skulle betala räkningar så när alla var betalda skulle jag föra över hälften av pengarna till mig från oscar eftersom vi delar på alla räkningar rakt av. Så jag går in på oscars internetbank och ska föra över 3000 spänn från honom till mig...så klart, tänkte jag...går in på min bank igen för att kolla så pengarna kommit...Åh det har de inte:S.....panik!!! Loggar in på oscars igen och kolla i listan och upptäcker att han som är över mig är en snubbe som heter roger som oscar en gång fört över pengar till när han köpt nåt på tradera...SHIT!!!.....Har jag fört över 3000 spänn till en snubbe jag inte har en aning om vem det är....ajajaj...inte bra!!!

Ringer till oscar i panik och tjuter att jag har förlorat 3000 spänn...han ber mig kolla runt lite så ska vi se om vi kan ringa banken och få tillbaka pengarna...jag kollar runt lite på oscars internetbank och tillslut upptäcker att det bara är Simon (Oscars bror) som jag fört över pengarna till...han kommer dock mobba mig ett bra tag för detta...men vi lär ju få tillbaka pengarna iaf!! Phuu...ska iallafall vara lite nogrannare i fortsättningen:P

________________________________________________________________________________________________

I TORSDAGS kväll kom Millaoch liam hit med...busade lite med liam men sen var han tvugen att gå och lägga sig...oscar lagade super god mat till oss och vi mös och kollade på en film.

Igår (fredag) hade jag en heldag med syster och liam...var i ramnaparken och tittade på fåglar och lekte i lekparken, fikade och hade det allmänt trevligt...åt lite sen på kvällen innan de begav sig hem till göteborg igen!!

Ikväll bliré förfest med depom sen utgång på kåren...är rabalder nu i helgen så de e massa studenter här från andra städer...ska bli sköj iaf!!

Ha de gött!!

Onsdag!

JAAA!!! I morgon kommer Milla och Liam hit och ska sova om natt!! Wiii...ska bli såå mysigt, saknat dem massor juh!!

Sitter nu vid datorn och vänta på att idol ska börja...efter det är det start för en ny serie på 4:an med...oskyldigt dömd...den ska jag nog kolla på!

Idag har jag annars vatt i skolan och gjort det sista rycket för den här kursen och sen gick jag helen och oscar direkt från skolan till Onyx och körde ett rodd-pass...var första gången jag gick på det och de va ju riktigt kul!! Sen tränade vi lite gym efter innan vi begav oss hemmåt. Jag tog mig en duch och oscar kirrade käk...riktigt gott va det...något viktväktar recept...har ätit viktväktar mat hela veckan nu och de e ju riktigt gott!!

Imon blir det till att städa och fixa innan syster kommer iallafall...ska dessutom städa min garderob, de e behövligt nu!!

Nähe...ha en bra kväll!!