Måndag 31-Aug

En riktigt härlig go fest

Måndag igen då och jag är fortfarande ledig och rastlösheten börjar komma krypande, tur det är insparksvecka fortfarande för då händer det mycket skaer i borran! I Torsdags var det party. Jag och orre gick till Mats och förferrade lite med Mats, Linus och Rasmus, Vi kom dock iväg lite sent så vi missade miss Li som spelade på torget, Så kan det gå, men jag tycker inte hon är bra ändå så det var ju inte så farligt. Gick vidare till Kåren där det var massor med folk! Kul kväll men det blev inte så sent!

Fredag tog vi racerbilen hem och då blev det en skön hemmakväll med mor och far! På lördagen var det dags för Simon och Martins 25-årsfest! Kalaset började vid fyra med tipspromenad om Martin och Simon och sen fem-kamp. Jag hamnade i Bäste Sara-laget. Var var fyra Saror och 4 killar! Och bästa var vi faktiskt för vi vann!! Måste bero på alla Saror!!
  
Säckhoppning, Stapla ved och cykla så sakta som möjligt och sen hade vi irländsjulaftons-stafet med som inte är med på kort

 
Sistar grenen var att hitta massa saker på en lapp. Två av sakerna var bland annat en transa och en pundare. Första bilden är vårt lags transa och pundare, Andra bilden är Oscar som transa vid sitt lag!

  
  
Efter lekarna var det pastasallad och sen drog festen igång på rikitigt! Det var en fantastiskt roligt kväll med dansande, skratt och tjöt! Vi höll på till klockan var tre ungefär då Jag, Orre, Linn och Adam begav oss ner till stugan där vi skulle sova! Där tände vi en brasa för att få upp värmen lite sen förundrades jag och Linn över vilka sjuka samtalsämnen som våra pöjkar hade!! Sen kröp vi till sängs strax efter 4 och jag somnade som en stock efter 12 timmars festande!! Söndagen kan man väl bara säga så här! Bättre dagar har jag ju haft!! usch ja!

Men iallafall en toppen bra fest!!

/SARA

Onsdag 26-Aug

Mycket mycket bra filmIgår
fräste Oscar ner på stan mad hans grabbar och "fikade" som de sa...det visade sig att de drack öl ist! Men sen gick jag å min Orre på bio! Sommaren med Göran var en helt klockren film, men ibland kändes det som att det bara var jag å oscar som skrattade, fattade inte de andra de underbara skämten eller?!?! En annan rolig sak var att när vi kom in i salongen och satte oss så satt det en tjej bredvid Oscar, men när vi slog oss ner då bytte hon plats med sin kille! Haha, stackarn vågade inte sitta jämte farliga-orre!!

Idag fräste oscar till gbg med grabbsen, de skulle shoppa och åka ut till skärgården å bada, vilket jag tyckte var super sött att ett killgäng hittar på sånt!! Gynnande:P Jag å Caro lallade runt här hemma till kl 2 ungefär då begav hon sig mot knalleballe för att träffa en kompis där å jag å Emma tog racerbilen upp till hässle och hälsade på Dunis lite! Vi tjöta om allt å alla och fikade på mackor och te! myspys! Sen drog jag och Emma en sväng till stadsparken där det var lekar för nysarna!!
Nu är jag alldeles själv hemma! Ganska gött ibland att vara själv! Får väl se när oscar å caro kommer hem! Ikväll bokar jag iaf tv:n för då ska jag kolla på en ny serie på 1:an eller 2:an, TrueBlood hette den iaf!

Imorgon blir en bra kväll då det först är afterschool pub på kåren vid 17. Sen är det Sommartorsdag på torget med modevisning, Miss Li och Stat of drama! Sen fortsätter partyt på Kåren igen!

/SARA

Tisdag 25-Aug

Introduktion-09

Nu har jag inte bloggat på några dagar så vi tar det från början:P

Lajsa och Pixie har idag flytt landet och bosatt sig i Spaninen men i torsdags hade vi en liten reunion med delar av torsdagsklubben! Mycket gynnande för då fick jag träffa dem innan de lämnade oss! Vi hade preparty hos Malin och danne i deras nya fina lägenhet! En riktigt rolig kväll med massa tjöt och skratt och även lite koll på när Bolt sprang sjuukt fort!! Vi styrde sen stegen mot Vimmel där vi hängde i soffan ett tag innan vi skulle dra vidare mot Tonic men då drog jag å Orre oss hemmåt för jag skulle upp tidigt och gå till djurparken med mamma, pappa, milla, niclas, liam och joel. Det var bara fidde och oscar som fattades sen hade hela familjen vatt samlad:P

  

Fredagen vaknade jag med något ont i huvudet men det försvann som tur var sen. Niclas kom och plockade upp mig sen drog vi upp till djurparken där vi mötte upp de andra! Det var en perfekt dag, inte för varmt eller för kallt! Vi hade det jätte mysigt och liam hade jätte kul men han tyckte det var mer intressant med traktorerna som åkte runt inne i parken än djuren:P På eftermiddagen sen började det ösregna men som tur var hade vi regnkläder med oss och det var ändå dags att dra sig hemmåt! Så jag åkte med milla hem till lunnestorp för att jobba lite över helgen!

  Hemma över helgen bestod av jobb och massa bus med Liam! Igår var vi inne i stan och fikade, gick i lite affärer och var i parken och matade fåglarna och lekte i lekplatsen. Hemma sen så körde jag ut min bil och skulle lägga in lite saker i den då kom liam fram till mig och sa:
- Nähe Sara, ska va ta en lite tur!
Så himla söt är han, så vi tog en tur i "racerbilen utan tak" som han säger:P
Sen fräste jag hem till Borran å här vankades det inspark! Dunis och Hirre kom förbi och sen drog vi till skolan där det var preparty! Det var riktigt kul och massa folk på kåren! Ikväll är det brännbollstunering som står på schemat!

  

Nu kanske man skulle ta och göra nåt vettigt...frågan är bara va det är när alla andra börjar skolan idag och jag är ledig ett bra atg till:P

/Sara