Onsdag 30-dec

Slutet är nära

Nu återstår det bara en dag till på deta året sen är det slut och jag ser fram emot 2010 för jag tror det kommer bli toppen! Jag ska ju bli sambo med min Helen så det kan ju inte bli annat än bra! Något som är säkert är att detta året kommer inte vara det minsta likt de senaste åren men jag ser verkligen fram emot det! Nu kan allt hända :PDet nya året ska jag fira in med dessa underbara tjejer Anna och Clara! Även två tjejer till som jag knappt känner Sofia har jag träffat men Rebecka vet jag inte alls vem det är! Men det ska bli jätte kul! Vi ska vara hos clara och ha det mysigt, äta god mat och sen senare på kvällen ska vi till någon som skulle ha fest som jag inte heller vet vem det är! Men jag tror det kommer bli toppen!

Sen ska jag ju börja det nya året med att åka till Idre med världens bästa syster och familj! Jag har lånat ihop det mesta så skidor och pjäxor ska jag låna av Clara och skidglajjer av Emil! Perfekt! Så han kommer hit snart och lämnar dem! Ikväll ska vi vara lite barnvakt åt Liam och Joel för Milla och Niclas ska ut och äta!

Ha en underbar Nyårsafton nu allihopa!

Gott Nytt År!
/Sara

Tisdag 29-dec

Massa pulka

Det är full fart här hela tiden när Liam och Joel är på besök. Vi har åkt massor med pulka och jag kom just in efter att varit ute och åkt.


Milla och Liam på väg att fara ner för backen!

 
Liten fikapaus och sen for jag och liam ner för backen igen och rakt på
Penny som sprang i vägen hela tiden!

En snögubbe har vi byggt med! Han heter Frosty!

Igår var vi och shoppade lite med. Blev ett bar stövlar och en tröja. Sen på kvällen kom Clara och hämtamig och vi åkte in till Pea och anders och åt. När Anna kom gick vi till Oscar och kollade på en film som var jätte bra i början men som sen spårade ur och blev en ailien-film! Lite skumt! Nu ska jag fika lite sen åka in till stan och prova claras pjäxor och gå ut och gå med pea!

/sara

Lördag 26-dec

Juldagsparty

I går firade vi jul med familjen. Milla, Niclas, Liam och Joel kom igår mitt på dagen och då åt vi kalkon och sen var det julklappsutdelning. Fina paket fick jag. Hade ju velat ha lite pengar till att köpa en ny säng men så blev det inte så nu vet jag inte hur det blir med sängköpandet eller hur det blir med idre. Jaja, vi får se. Har kanske råd med båda om jag kan låna skidor av clara så jag slipper hyra och köpa en billig säng. Det är inte lätt att vara fattig student:P Liam var inte så rädd för tomten, bara i början och Joel satt mest och såg förvånad ut.


Dom var inte jätte glada åt att sitta i tomtens knä :P

Sen fick jag skjuts in till stan av milla. Vi plockade upp Emelie, Johan, Clara och Hannes på vägen och sen for vi till Anders och Pea. Där var det förferre och vi var massa folk och det var jätte kul att se alla igen! strax efter 9 började folk dra sig mot hotellet. Jag och Clara köade i lite mer än en timma och var nästan vid dörren när vakterna sa att alla skulle gå hem för de kommer inte släppa in fler folk ikväll. Liiite surt men det blev en pizza och där hittade vi henke emil och emil så med lite snöbollskrig på vägen kom vi sen tillbaka till anders och pea där festen fortsatte helt enkelt, och en fest till på det innan vi slockna!
Idag har jag legat helt död på anders å peas soffa och jag har nog aldrig vatt så bakis förr. Usch det var inte roligt alls. Så jag har vatt bakis hela dagen och knappt kunnat äta någonting. Men kul hade vi igår iaf!!
 
 


Jag och Clara är väldigt glada över vår goa pizza :D

Nu är det nog sängen som gäller! Natti natti!

Sara