Fredag 30-jan

Göteborg

Wiii!!Idag ska jag och Orre till Göreborg!! Som jag längtat efter syster och liam! MASSOR!! Men det gör jag ju jämt, så fort jag åker där ifrån så saknar jag dem!! Förresten så fick Oscars kusin Emelie sitt andra barn igår! En lite kille som ska heta Liam. Det känns ju helt mysko att han ska hete det men å andra sidan träffar vi ju inte dem speciellt ofta så de kan ju inte tänka på att min systers son heter liam. Om man skulle tänka så så kan man ju inte döpa sina barn till nåt???

En mycket jobbig och frustrerande sak är att jag har haft extrem huvudvärk tre kvällar på rad nu. Mått illa med!! Det är hemskt! Jag känner på kvällen en liten huvudvärk som sen bara smäller till och sen har jag jätte ont och mår jätte illa! Varför??? Är det för att jag är van vid att äta massa kolhydrater som mängder av pasta och ris men nu äter jag inget sånt! Måste va det för jag har aldrig haft sådan här huvudvär förr och mått illa samtidigt!! Sen till råga på allt så vaknar jag med huvudvärk idag!!

Igår efter skolan plockade helen upp mig i sin lilla Racerbil och vi for upp till denise och justine där det bjöds på fika och kaffe! Mys!! Sen körde helen hem mig! De andra skulle ut men jag orkade bara inte det igår! Sen hade jag ju bestämt mig att ha en nykter helg, vilket är väl behövligt, och jag är en sådan tråkig människa att jag kan bara inte gå ut nykter!!

Nähe nu ska jag förbereda mig lite inför seminaret som vi ska ha idag!!

Onsdag 28-jan

Duktigt!

  • Jag gick upp redan vid 8:00 trots att jag är ledig idag. Duktigt!!!
  • Jag tog tag i dagen sabbt och redan kl 9 var jag på väg ner till stan där jagköpte mig ett solkort på sunhouse och solade. Duktigt!!
  • Gick en extra promenad på vägen hem! Duktigt!!
  • Har pluggat massor så nu är jag helt klar med både sst 1 & 2 och läst klart till både WS och Seminarie! Duktigt!!
  • Har dammsugit och diskat. Duktigt!!!
  • Ska träna StepDance ikväll med världens bästa Hirre:D Duktigt!!
Ja, ni ser!! Jag är sjukt duktig i dag:D tråkiga är nu bara att jag inte har något att göra! Funderar på att städa min garderob, men känner att jag är vatt så duktig idag så jag kanske får en duktighets-överdos då!!!
Fredag ska jag nog åka till Götet och hälsa på världens bästa syster och man och världens bästa Liam! Sova där till lördag! kanske shoppa loss lite i storstaden sen åka hem igen! Oscars föräldrar kommer nämligen och hälsar på oss på söndag!! Så då e det ju bäst om man är hemma!

Fasen..jag har glömt bort mitt kaffe! Nu är det ju kallt=/ Jag får sätta in det i micron en stund! jag e ju faktiskt både smålänning och student så här slängs banne mig inget:P


Tisdag 27-jan

Skola, plugg, träning och vänner!

Nu har jag pluggat! Läst i " A globalizing world". Låter det intressant? Det är det i alla fall inte=/  Dagen började med skola kl. 8:30. Två föreläsningar och sen gick jag och emma till ica. Handlade lite sen mötte vi Martin på stan innan vi gick hem till vårat kära Norrby:P Har pluggat på ganska duktigt och är nu klar med sst 1 och har börjat på sst 2 + att jag har läst till seminariet som är på fredag. Duktigt:D

Ska snart iväg och träna...eller snart och snart...ska gå om lite mindre än en timme. Spinning blir det idag! Bäste-spinningen!! Hoppas jag han trampa bort huvudvärken för den är hemsk just nu:/ uch uch. Sen blir det lite käk här med Emma, martin och kanske helen! GI-mat som gäller nu när hela ligan kör på det...inte martin och oscar dock! Men men!! Kanske blir en film och lite mys med!

Nähe, bäst att hämta tvätten i torktummlaren!

See ya!!