Onsdag 29-Juli

49 dagar kvar!!!!

Ja det låter faktiskt ganska länge men det kommer gå så sjukt fort!! Har exakt två veckor kavr att jobba sen är jag ledig fram till den 17 september då vi drar mot vårt äventyr!! Vi är snart där ju!! Börjar bli lite nervös redaan nu!! Men jag lääängtar!!!

Ledig idag och det var jag igår med...gött ju!! Men jobbar i helgen...å det e synd för hade vatt toppen å få vara i karlskoga den helgen med för det är ju putte i parken då!! drar igång idag och jag vill ju vara där!!! I måndags blev det film hos anders och pea, kollade på i taket lyser stjärnorna, jätte bra var den!! Igår for jag och mor till jkpg och shoppade lite. Det är mycket gynnande att shoppa med mammsen...blir inte så dyrt då:P inte för mig iallafall!!!

Idag har jag legat ute i solen hela förmidagen och schteeekt!! Gött som få, men nu kom ju alla dessa nedran moln så då knallade jag in. Varför kan de inte hålla sig borte en hel dag!

Jag längtar väldans mycket efter Borran nu! det är underbart att vara hemma men vill till min lägenhet nu och bara göra och leva som jag vill...jag saknar alla vänner med å det är så skönt att jag hinner träffa dem en del innan jag drar iväg.
Ikväll ska vi ut till snokebo och tvätta mc:n för den ska säljas, kanske bli en tur med oscars paranteser med!! Men nu är det nog kaffedags!!

pusspusshej

Söndag 26-juli

Jag tänker så här: Mycket gynnande helgI fredags tog vi bäste goffen och åkte upp till karlskoga för att hälsa på världens bäste Hirre! Blev en lugn kväll med tacos, en promenix och hyrde film och köpte godis. På lördagen åkte vi ut till deras stuga! jätte mysigt men det var inte världens bästa väder så något bad blev det inte tyvärr. Just det...kommit på att Karlskoga är en väldiggt spännande stad: Det var strömmavbrott i hela stan så inget var öppet p.g.a att det inte kan ha på larmen, det var med andra ord panik utanför systemet då folket inte fick inhandla sin helgranson, de hade haft bombhot på både statoil och McDonalds, brand på soptip så röken var extremt farlig att handas in och bakterier i vattnet så man inte hade kunnat dricka det!! haha...ja i karlskoga händer det grejjer!!

Det blev sen lite häng på ballen med en öl i solan innan vi drog ner till Jack där vi mötte upp gadde, mari och sandra. Jätte trevliga tjejer, helt klockrena!! Åt dyng-go mat och drack lite vin! Sen var det meningen att det skulle blett statt men då vi kom 5 min efter halv tolv till entren så var det inte gratis inträde längre så vi gick tillbaka till statt och tog en öl där ist! hemma sen blev det lite youtube klipp...

Och idag på morgonen har vi äntligen bokat våra flygbiljetter till England:D så den 17 september drar vi!! wiiiii! känns helt sjukt...men jag längtar och det ska bli så grymt kul!!!

Måndag 20-Juli

En vecka full med bus

Igår åkte syster med familj hem till Göteborg efter att ha varit här i en vecka. Så det har minst sagt varit en livlig vecka med massa lek och bus med liam och joel!! Har även jobbat en massa så jag känner att jag hade behövt vila upp mig lite men ikväll är det på't igen. Men först ska jag och två sommarvikarier till åka och fika hos en gubbe som ville bjuda dit oss. Han är bagare så det ska nog bli mumsigt!!

I lördags var vi på Astrid Lindgrens värld. Har inte vatt där sen jag var jätte liten trots att det ligger så nära. Super mysigt var det där.
  
  
Lite bilder från Astrid Lindgrens Värld!


Liam och jag åker kana ner från Karlsson på takets hus uppe på taket.

Bullerbyn!

Det var en jätte bra dag och Liam hade jättekul, han somnade på en minut när vi satt oss i bilen sen. Helt slutkörd!!

Igår var vi i Ormaryd hela dagen. Vi byggde trallgolv åt Irene och Göran. Eller vi och vi. Simon och oscar byggde och jag emma å jessica satt mest och pratade! Sen på kvällen var vi i jkgp med anders och petra och var på bio. Harry Potter blev det såklart! Den var så nedrans bra!! vill se den igen!! mycket som fattades från böckerna men det förstår man ju. Går ju inte trycka in allt då skulle ju filmen aldrig ta slut.

Nähe, dags å käka lite innan jag ska iväg på fika sen jobba!!