Söndag 26-juli

Jag tänker så här: Mycket gynnande helg



I fredags tog vi bäste goffen och åkte upp till karlskoga för att hälsa på världens bäste Hirre! Blev en lugn kväll med tacos, en promenix och hyrde film och köpte godis. På lördagen åkte vi ut till deras stuga! jätte mysigt men det var inte världens bästa väder så något bad blev det inte tyvärr. Just det...kommit på att Karlskoga är en väldiggt spännande stad: Det var strömmavbrott i hela stan så inget var öppet p.g.a att det inte kan ha på larmen, det var med andra ord panik utanför systemet då folket inte fick inhandla sin helgranson, de hade haft bombhot på både statoil och McDonalds, brand på soptip så röken var extremt farlig att handas in och bakterier i vattnet så man inte hade kunnat dricka det!! haha...ja i karlskoga händer det grejjer!!

Det blev sen lite häng på ballen med en öl i solan innan vi drog ner till Jack där vi mötte upp gadde, mari och sandra. Jätte trevliga tjejer, helt klockrena!! Åt dyng-go mat och drack lite vin! Sen var det meningen att det skulle blett statt men då vi kom 5 min efter halv tolv till entren så var det inte gratis inträde längre så vi gick tillbaka till statt och tog en öl där ist! hemma sen blev det lite youtube klipp...

Och idag på morgonen har vi äntligen bokat våra flygbiljetter till England:D så den 17 september drar vi!! wiiiii! känns helt sjukt...men jag längtar och det ska bli så grymt kul!!!

Kommentarer:

1 hirre:

tack tack tack!! mycket bra helg, så tomt utan er här nu juuu :(

Kommentera här: