Tisdag 30-juniDet hinns visst inte med så mycket uppdateriningar nu för tiden. Det är så på sommaren och när man jobbar. Jobbet går iaf väldigt bra. Trivs som fisken i handsken!! Allt flyter på. Jag solar, badar, fixar med stugan, umgås med vänner och familjen och grillar mycket! Livet är helt enkelt mycket gynnande nu!

Igår var pea och tess här och badade det var härligt, innan det var jag och orre vid sjön här vi oss och badade med Candie (hunden). Hon är helt tokig i att bada. Pratade även med Hirre igår och det blir nog en tur till det beryktade Charlswood helgen vecka 30. Ska bli kul!! Annars är det Göteborg i helgen och gå på dop, är ju bra om jag är där eftersom jag ska hålla ungen i körkan, är gudmor till lille Joel. På måndagen sen bär det av till spritland för att investera i lite alkoholhaltiga drycker. Måste ju förbereda sig in för hultan, dit vi drar dagen efter.

Tack för mig...pusspuss hej

Måndag 22-juni

Say What?!?

Redan 22 juni. Jösses va tiden rusar iväg, snart sitter man väl på ett flyg på väg mot England med världens bäste Hirre!! Say what!!!

Här kommer lite bilder från i midsommars:


Familjen Börjesson är midsommarfina!Jag och min älskling Orre:D Vi blir inte ofta bra på kort ihop så detta är över förväntan
Men vi fick ett par försök


  Kusin Markus var och hälsade på, på Lördagen med sin tjej Erika och deras
Bebis, 1 vecka gammal. Chanelle ska hon heta!Mamma med lille Chanelle. Pytte pytte liten var hon och Joel såg enorm ut.

  

Så avslutar vi med lite bilder på Liam och Joel. Joel är förresten en
kanon snäll bebis, jag har knapp hört honom skrika på 3 dagar. En sådan
Bebis beställer jag när jag ska ha barn.:P


Nu är det snart dags att fara iväg till jobbet igen. 16-21 jobbar jag idag, Ganska bra tid för det är så lugnt på kvällarna, inga duchar eller städ så jag gillar att jobba kväll. Är faktiskt riktigt roligt att arbeta i hemtjänsten, har aldrig "ångets" för att åka dit som jag brukade ha när jag jobbade på posten. Hade det inte vatt för att man jobbar helger så hade jag gärna kunnat välja det yrket i framtiden.

PusspussHej

Söndag 21-juni

En bra midsommarhelg!

Trots att jag har jobbat i helgen har det varit en underbart härlig helg! Syster med familj kom i torsdags och både liam och joel tycker jag växer så det knakar. Så bus och lek har det vatt hela helgen. På torsdagskvällen kom vänner och vi grillade vid stugan och hade en riktigt kul kväll!
Tess drömde en hemsk mardröm på natten, uch så otäck och fruktansvärd den var, hon var helt skärrad på morgonen när hon vakna. Hon drömde nämligen att vi inte hade någon mjölk hemma!! hahah!!

Midsommarafton gick väl till på samma sätt som för många andra, förutom att jag var nykter, färskpotatis, sill, jordgubbar och så byggde vi midsommarstång  i ös reg!! Sen dansade hela familjen och det gillade han liam!! Det har helt klar vatt en toppen helg och igår var det jobb på dagen och även idag har det jobbats från 7-11 men snart ska jag jobbar även 16-21 idag med!

Oscar är med milla och niclas till gbg nu för han å nicke ska på ACDC ikväll. Jätte tomt är det nu när alla åkt!

Ska nog sätta mig ute i solen nu!!