Måndag 30-mars

Ballar av stål

Sitter och kollar på ballar av stål. Helt sjukt roligt program. Galet helt enkelt!!

Idag har det vatt två föreläsningar och efter skolan kom Helen hit och vi kollade på Zozo. Ska nämligen se på den i skolan nu efter som kursen för tillfället handlar om tvåsprkighet. Så jag och Hirre tänkte slippa gå upp tidigt för att sätta sig i en obekväm föreläsningsal och somna till en film så vi får sovmorgon imorgon istället. Hemtenta som gäller denna veckan, inte börjat än men det tar vi snart tag i.

Imorgon är det även dags för klädbytarkväll hos denise och Justin. Så det blev en städning av garderoben och sen kollade jag i två kassar jag hade käder i som jag rensat ut för länge sedan ur garderoben så då hittade jag två tröjor som jag la tillbaka i min garderob igen..hehe, ja så kan det bli. Får väl se om jag hittar några fina kläder att byta till mig imorgon.

//Sara

Söndag 29-mars

Sommartid!

Tycker det känns väldigt bra att tänka på att det faktiskt är sommartid nu. Då känns det som att den verkligen är påväg.

Idag är en riktig slappardag efter en fullspäckad helg! Började i fredags med att anders och pea kom hit och vi drog vidare till götet där det var konsert med hammerfall. Förband var något konstigt litet band som hette Bullet. Det var nog bland et sämsta jag hört faktiskt. Men sen hade vi det andra förbandet Sabaton som är bra mycket bättre! Vilket röj!! Sen drog Hammerfall igång och det var riktigt riktigt bra!!! 

Lördagen var det shopping på kalleland som gällde! Jag gick in hårt för detta och det blev en kjol och t-shirt på Gina, en blå tröjja på H&M, en svart t-shit och kläder till Liam och Joel på Cubus och lila converseskor på skopunketn. Så ja de blev en hel del!!! Känns mycket bra!! På kvällen sen gjorde vi jätte god mat med klyftpotatis, fläskfilé med honungsmarinad, sallad och tzatziki! Underbart gott var det!! Sen kom festfolket och partyt var igång. Vi deltog även i Earth Hour och släckte ner allt och fumlade runt i mörkret en timma. Hade förstås lite tända ljus och Oscar spelade gitarre!! Mysigt!! Utgången blev på Harrys där det var as mycket folk och det var superkul!! Mycket bra helg!!

Nu ska jag fortsätta mitt slappande...

Torsdag 26-mars

Legally blond
JAG HAR KOMMIT PÅ DET!!!!
På filmsittningen nästa vecka ska jag vara Legally blond!! Fantastiskt bra!! Det passar ju mig perfekt jag som är ett stort fan av denna underbara färg ROSA!!!

Hv gjorde bra ifrån sig idag också!! Gött gött...Nu är nästan alla fina vänner uppe på hässle och har det livat innan det vanliga torsdagsnöjet...jag blev hemma ikväll, orkar helt enkelt inte, laddar inför helgen istället för imorgon kommer Anders och Pea hit sen tar vi tåget till götet och där blir det konsert med Hammerfall!! Weey, roligt roligt...blir väl att gå och käka någonstans efter det innan det blir bussen hem till borran igen. Lördag blir det shopping och sen kommer även Emil och Clara hit och då har Clara beställ att hon vill ha lyxmat på kvällen innan de blir lite party!! Kommer bli en mycket bra helg!! Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det seminare och workshop som gäller först!!

Ha de gött!!