Söndag 29-mars

Sommartid!

Tycker det känns väldigt bra att tänka på att det faktiskt är sommartid nu. Då känns det som att den verkligen är påväg.

Idag är en riktig slappardag efter en fullspäckad helg! Började i fredags med att anders och pea kom hit och vi drog vidare till götet där det var konsert med hammerfall. Förband var något konstigt litet band som hette Bullet. Det var nog bland et sämsta jag hört faktiskt. Men sen hade vi det andra förbandet Sabaton som är bra mycket bättre! Vilket röj!! Sen drog Hammerfall igång och det var riktigt riktigt bra!!! 

Lördagen var det shopping på kalleland som gällde! Jag gick in hårt för detta och det blev en kjol och t-shirt på Gina, en blå tröjja på H&M, en svart t-shit och kläder till Liam och Joel på Cubus och lila converseskor på skopunketn. Så ja de blev en hel del!!! Känns mycket bra!! På kvällen sen gjorde vi jätte god mat med klyftpotatis, fläskfilé med honungsmarinad, sallad och tzatziki! Underbart gott var det!! Sen kom festfolket och partyt var igång. Vi deltog även i Earth Hour och släckte ner allt och fumlade runt i mörkret en timma. Hade förstås lite tända ljus och Oscar spelade gitarre!! Mysigt!! Utgången blev på Harrys där det var as mycket folk och det var superkul!! Mycket bra helg!!

Nu ska jag fortsätta mitt slappande...

Kommentera här: