Söndag 31-maj

Slutet och Början är nära!!

Det här känns helt galet!! Endast en liten vecka kvar i skolan. Sen är det slut och sommarlovet börjar!! Galet!!

Helgen har bjudet på fantastiskt väder som alla har kännt! Igår for jag till Clara på eftermiddagen/kvällen och vi drog vidare till Anna där det var grillming och häng på altanen! Underbart var det att sitta ute hela kvällen med härliga vänner och lite vin!! Vi gick sen ner till stan där det var rix fm festival och proppfullt med folk på stan!! Vi såg en snabbis på Arash sen blev det en sväng in i ölteltet. Mycket roligt var dte och när de stängde gick vi ut och dansde på utomhusdiskot innan det blev donken!! Mycket bra kväll!! Åkte sen hem till Borran igen på förmiddagen och i jkpg idag var det nästan lite kyligt men när jag gick av bussen i borre möttes jag av ett riktigt värmeslag. Dyng varmt var det här. Vilken skillnad det var!!

Oscar mötte mig och vi gick till Allé terassen och åt super god pizza!! sen svalkade vi oss med en glass! Precis när vi kommit hem ringde martin och vi gick ner till stadsparken igen för att chilla i solen! Kanon var det!! Det enda jag saknade var en utomhuspool! Det hade vatt toppen där!!

Här kommer en sådan där veckans-lista som alla andra gör
Måndag: Skola 12:00-16:00 - Lit.sem 5 och uppföljning åtgärdsprogram
Tisdag: Ledig - lite plug och om vädret håller i sig; sooola!! Sista Tisdagsmyset:(
Onsdag: Skola 8:30-12:00 - Gruppexamination och äta lunch med gruppen
Torsdag: Ledig - ev. luncha med lite vänner sen avslutningsfest med alla underbara vänner.
Fredag: Skola 8:00-9:30 - Uppföljning gruppexamination.
Lördag: Åker till stockholm och ska på brors 30 års fest!
Söndag: Konsert med BRUCE SPRINGSTEEN

Fredag 29-maj

Bäste torsdagsgänget:D

Asså det går inte beskriva hur mycket jag kommer sakna alla här. Igår hade vi en toppenkul kväll ihop hela ligan. Och vissa av oss insåg att det är länge till Januari då hela gänget är samlat i Borås igen efter att Lisa, Alexandra och Hanna drar till Spannien, Justine till Island och jag och hirre till England. Snyft:( Kommer ju bli sjukt kul att åka till England och vi kommer ha jätte kul, men samtidigt tråkit att lämna Borås-livet!! Men inget att hänga läpp över! Igår var en sjukt rolig kväll på X&Y...bland de bästa gångerna tycker jag faktiskt! Dansade stolle uppe på hyllan heeela kvällen!! Kanonkul!!!
Nu ska jag återgå till pluggandet, bara lite finslipning kvar på den individuella inlämningen sen är det slut på ordbajsandet för denna termin!! Imorgon kväll ska jag träffa mina fina flickor:D Jippi!!!

Torsdag 28-maj

Sista X&Y för min del:(

Torsdag igen och självklart blir det att samla ligan för lite party! Denna gången bliré här hos oss så snart anländer väl folket! Lite trist att det är sista torsdagen ikväll för min del:( Börjar nämligen kl.8:00 närsta fredag så blir ingen utgång för min del då!! sorgligt!!

Tisdagen bjöd på detta:

Jag och Helen följde med Tjejerna i Borres Bollers och kollade när det spelade match på Heden. Tack vara vårt stöd så vann de sin första match! Ni var såå duktiga tjejer!!! Så när jag ändå var i Göteborg och var ledig dagen efter så hämtade syster mig där och vi åkte hem och kollade på Desperate Hauswifes.
Onsdagen blev jag väkt av min söta Liam och vi lekter sen massa hela dagen medan Joel låg i sin babystol och tittade på oss. Hann även med en shoppingtur på backaplan.


Världens finaste killar! Alltid lika tråkit att åka därifrån för jag saknar dem så mycket när jag inte är med dem:( Milla berättade att Liam hade glömt bort igår att jag hade åkt hem så när de kom hem från deras farmor och farfar på kvällen sprang han in i köket och roppade efter mig men sen kom han på att jag hade åkt så då blev han lite ledsen!! Sötisen!!

Skönt med Helg igen! Som sagt...inte fel att vara student asså! Man får njuta så länge det varar:D

/Sara