Söndag 29-nov

1:a advent

Då är det redan första advent då! Vaknade för en timme sedan ungefär, fortfarade mätt sen igår :P
Igår for vi ju in till Coventry city center, där styrde vi stegen direkt till vårt älskade IKEA! Swedish meatbals bled vet såklart!! Fast engelskmän 'r konstiga för de flesta här väljer att ha pommes till istället för potatis! Det ska ju faktiskt vara vanlig kokt potatis till köttbullar! Fast de har ju pommes till allt i det här landet! Sen besökte vi såklart the swedish shop på ikea med och där köpte vi glögg och jag köpte knäckebröd, så nu klarar vi oss den sista tiden i England med! Ikväll får det bli glöggmys!
När vi var inne i stan var vi ju även tvugna att besöka primark! Asså det går inte gå in i den affären utan att köpa något! Vi gick in när det var ljust ute och kom ut när det var mörkt! Det är ett ställe jag verkligen kmmer att sakna!! vart ska jag shoppa i sverige liksom, typ allt jag shoppat här i england är från primark!

När vi kom hem igen knallade vi till Tesco och handlade massa götte till vår myskväll. Tacos stod på menyn, sen köpte vi även chips och choklad! En riktig moffa kväll!! Vi gjorde tacos i helens kök och där var även "bästisen". En kille från singapor som vi pratar med jätte mycket men har ingen aning om vad han heter. Man han är så rolig så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Fast han vet inte om själv att han är rolig, så man får inte visa för tydligt att det är han man skrattar åt. Man hör knappt vad han säger och sen snackar han bara massa gojja. Han e så söt och han blir så glad när man pratar med han. Stackarn har ju inga vänner! Det går inte beskirva denna människa i ord man måste ha träffat honom för att förstå hur...hmm, ja hur speciell han är! Han är en riktig lars-olof!!!

Och igår fick vi äntligen se 17again. Denna filmen har jag och hirre velat se hur länge som helst och så hittade vi den på tesco igår och blev överlyckliga! Så vi började kvällen med robinson (som visst funkar i england nu) och sen film! Nedrans va snygg denna människa är!! Zac Efron asså! Den filmen kan man se många gånger om för att få titta på honom lite :D

Nä nu blir det nog snart en morgonpromenad sen plugg hela dagen

/Sara

Fredag 27-nov

Pluggdag!

En liten paus i pluggandet blir det nu! Men duktig har jag vatt idag i alla fall! Gick upp tidigt på min lediga dag och batte igång med pluggandet. Kommit en bra bit redan faktiskt! Massa kaffe och lite choklad gör det lättare! Just nu skriver jag en uppsats om "hard to reach groups"! typ utsatta grupper i samhället! Flyter på ganska bra så jag hoppas det fortsätter så! Det är väldigt fint ute idag så borde ta en promenadpaus sen lite senare. Får se vad min andra hält säger om det :P

Igår träffade vi vår grupp som vi ska redovisa ihop med, vatt väldigt nervös inför denna redovisningsdel av kursen men nu känns det redan bättre! Vi ska redovisa om "Poverty", så de kan ju bli intressant. Det konstiga var bara att när vi samlade fakta om vad vi skulla redovisa bara kopierade de texter rakt av från internet, väldigt skumt. I Borås hade man ju typ blivit avstängd om man gjorde så. Men men, de vet väl va de gör! Jag och Helen ska iallafall prata om ethnic minority groups. Så det känns ganska bra nu när man vet hur det kommer gå till och vad man ska prata om.

Nähe, nu ska jag nog fixa lite mer kaffe sen fortsätta plugga!

/Sara

Torsdag 26-Nov

Det är nu i slutet av vecka 8 på denna terminen, om exakt två veckor ska den andra uppsatsen lämnas in. Och jag har inte börjat! Eller jag har iallafall valt vad jag ska skriva om, vi ska snart gå till bibblan och låna böcker med sen är det bara att sätta igång.
Den första uppsatsen skickades in igår, väldigtnervös för hur dett ska gå, har ju inte lämnat in något här innan så man vet ju inte riktigt hur de vill ha det! men men, de blir nog bra!

Igår kväll var vi ute och gick sen gick vi hem till mig och gjorde äggmackor och tee och försökte kolla på robinson, men när vi sett mer än halva programmet står det att, Detta programmet går in att kolla på när man befinner sig utanför Sverige. Men åååhhhh, vi hade ju kollat på det, helknäppt! Varför måste man vara i Sverige för att se robinsson!?!?

Imorgon kommer det bli plugg hela dagen och sen är det lite fest på kvällen och så ska vi kolla på Adam när han ska breakdance:a på copper rooms! Ska bli kul att se :P
På Lördag blir sista (tror jag) besöket inne i Coventry där vi ska till IKEA för att köpa glögg och pepparkakor, måste ju komma i stämning till första advent! Självklart blir det ett besök på Primark när vi ändå är där!

//Sara