Lördag 31-Okt

Hälsat på hos Shakespear

Igår var det dags för en lite utflykt, Lite sega i starten var vi men vi kom tillslut iväg till Lemington. Där inhandlades det en del av dagen Halloweendräkt! Ikväll är det nämligen en stor Halloween-fest i Copper rooms och man måste antingen vara en zombie eller en Som ska försvara jorden mot alla zombies. Så typ en Militär eller nåt! Så Helen å Jag ska vara militärer!

Sen satte vi oss på en buss som skulle ta oss till Stratford. Där skulle vi hälsa på Shakespear, det är nämligen hans födelseort och där han växte upp! Bussen tog oss rakt ut i skogen känndes det som. Men efter ett tag var vi framme och det var verkligen en jätte mysig och fin stad. Vi strosdae runt lite och ser då ett jätte gammalt hus, Jätte schleetet var det! Alla stod och tog kort på huset så jag å Helen tänkte att vi kanske också borde ta ett kort på det här gammla rucklet! När vi tagit några kort fattade vi varför vi tog kort på huset! Det var ju där shakespear fötts ochh växt upp! Mycket kul! Staden var väldigt Jul-pyntad redan vilket känns märkligt eftersom vid jul så är vi hemma igen! Vi gick till en liten pub och åt Fish and Chips och sen strosade vi runt ännu mer och senare på knällen satte vi oss på starbucks och satt och tjötade en stund innan vi tog bussen tillbaka till campus! Det var en väldigt lyckad dag och vi skrattade så vi fick ont i magen åt allt möjligt!

Hirre vid det schleetna huset! (Shakespears birthplace)

Verkligen en mysig stad då de flesta husen var i stil med de här!

Helen vid ännu ett gammalt hus!

Happy Halloween!!

/Sara

Torsdag 29-okt

Nu är det snart dags för Lecture! sitter och käkar lite mackor och har precis pratat med världens bästa syster!

I tisdags kväll beställde jag och helen kinamat. Hemleverans! Det skulle ta en timme så vi satt och tjötade och lite och sen får jag ett sms att vi ska komma ut för maten är här då kommer smarta sara på att jag inte hade kollat om jag hade pengar ute! Shit vilken panik det blev! Men vi lyckades skramla ihop pengar iaf! Smart man är!!
Dyng-god mat var det fast lite jobbigt att smygande nisse kommer och stör:P haha!!

På förskolan blir vi bara mer och mer irriterade på hur illa en del av personalen beter sig mot barnen och hur de favoriserar, pratar om barnen när de står precis vid dem. Barn förstår mer än vad de tror!! Nu fattar jag hur bra vår utildning i Sverige faktiskt är. De hade behövt gå den här med!

Vi knallade till tesco efter praktiken och inhandlade lite jox och när vi är på väg förbi alla kassor hör vi någon skrika - Hi Swedish Girls! Över hela affären typ! Vi är vida kända här!! haha

På kvällen sen bllev det häng i köket med lite spel och tjöt innan det blev en tur till copper rooms och denna kvällen var det POP som den heter! Är typ tema kväll så man får klä ut sig om man vill men igår var det inget speciellt tema! Förutom att en del killar klädde ut sig till tjejer!

 
 

Nähe, nu e det dags för lecture!!

/sara

Tisdag 27-okt

Top Banana

klockan är 8 och vi var ute på top B igår men ändå är jag vaken kl 8, vaknade kl halv 8 till och med. Kunde inte sova. Igår var en jobbig dag men på kvällen sket vi i allt och hade kul!!

Det började med lite Tikka Mosala hemma hos mig, till det bidde det lite vin sen satt jag Oscar å Helen och prata om allt möjligt innan vi hängde på förferren som pågick i köket. Där spelades det spel, riktigt roligt spel faktiskt! Det får vi ta å spela hemma i Sverige sen när vi är tillbaka där!

Sen gick vi hela gänget ner till Top B! Bra kö var det, vi behövde inte köa så länge och det var bra för det regnade! Inne på top B hade vi jätte kul och dansade med Hamptongänget hela kvällen! Jag och hirre körde Dunis-dansen i mitten av ringen men den är mer uppskattad i Borran:P

 
Helen och Rachel på första bilden och sen har vi Lisa och tre andra stollar på andra bilden:P

Idag är det dags för lecture igen och det är den jobbiga dagen, gillar den andra kursen vi går mer, den som är på torsdagar. Mycket bättre lärare och bättre upplägg! Men men, bara att stå ut i två timmar och hoppas att man inte blir frågad något så man måste svara inför hela föreläsningsalen:P Det är ungefär så det går till, vi har ett nedra seminarie efter varje föreläsning och då sitter vi i en föreläsnings sal och diskuterar, värdelöst är det!!

Nu e jag hungrig! Ska nog hämta frulle om Oscar tänker vakna snart med!!

/Sara