Måndag 28-sep

En liten trippImorgon ska vi på Äventyr till London:D Jag har aldrig varit i London så ser verkligen fram emot detta! Vi hittade jätte billiga bussar och ett billigt Hostel som ligger perfekt vid Piccadilly:D Bussen går härifrån vid 06:50 imorgonå det blir att gå upp tidigt, men sen kan vi ju vila på bussen! Ska bli så himla kul, har alltid velat se London:D

Idag vaknade jag kl 8:00 av att det brände så fruktansvär i halsen, kunde knappt svälja. Inte kul INTE kuuul! Känns lite bättre nu när jag druckit lite kaffe men inte helt bra!

går vatt det en slödag med en lång hurtig promenad innan frukost och sen en promenix till lite senare och då skulle vi även besökt Tesco, men då stängde de kl 16 på söndagar så det gick inte Vi gick ist hem till Hirre och kirrade käk, Tikka Masala, mycket gott!! Vi plöjde lite avsnitt av gossip girl och på kvällen var det ju dags för Veckans Höjdpunkt: Ensam mamma söker

Jag pratade med min Älskling i 2 timmar i skype igår med, Saknar honom massor!!

/Sara

Söndag 27-sep

Primark och IKEA

Igår slöade vi lite på förmiddagen. Plötsligt knackar det på min dörr! Där står en kille, ca 35 åt kanske. Han är tydligen min lilla "hustomte" Han bor längst ner i huset och har hand om det. Så om jag hade några frågor eller något problem var det bara att komma till honom. Känns skönt att veta att han finns i huset. Särskilt nu när dte är så tomt! Längtar tills resten av folket flyttar in, känns som man bor i ett stort spökhur just nu.

Sen begav vi oss in till Coventry och gick raka vägen till primark. Där shoppade vi loss ordentligt. så nedra bra ställe, vad man kommer sakna det sen när man flyttar hem till Sverige igen! Jag köpte uggs och vinterjacka så nu hoppas jag att det blir kallt snart:P Sen köpte jag en hög kjol, en skjorta och ett rosa behå/tros-set:D
Försökte ta en bild på min fin-fina jacka men vet inte om det blev så bra. Men här kommer han iaf:


Fin va?!?!:D

Sen strosade vi runt i Coventry city ett tag och vi gillar stan mer och mer! Gator överallt mer affärer, sen hamnade vi på en Marknad som vi knallade snabbt igenom för det luktade illa där. Och det var då det uppenbarade sig för oss! Mellan husen såg vi dessa granna färger Gult och Blått med texten IKEA. Vi hoppade högt när vi såg detta och nästan sprang dit! Där kännde vi oss som hemma, ja det känndes nästan som att jag var i Jönköping:P Vi shoppade massa nödvändigheter så som bestick, glas, OSTHYVEL (finns tydligen inte här i England) skärbrädor och lite annat jox som behövs i köket. Vi stannade även till och käkade underbara Swedish Meatballs. Det var kul i Swedish shop, där sålde de Norrlands Guld och Kopparbergs. Känäckebröd köpte vi såklart där! Sen trötta och schletna gick vi mot bussen och åkte hem till vårt kära Westwood.

Vi slöade lite, jag pratade med min Älskling och mina paranteset sen gick vi till Tesco och köpte götte inför filmkväll med Twilight:P

Hemma hos helen i Fredags!


Helen hos mig igår på myspys!

Nu ska vi ut och gå!!

/Sara

Fredag 25-sep

Flyttat

Inatt hände det något konstigt! Ända från dag 1 här har Kineserna på detta här stället gjort livet surt för oss. De stökade ner köket första dagen så det knappt gick gå in där, de tog vårt bröd och vår pizza. Men inatt tog de ändå priset. Jag hade precis gått och lagt mig då jag hör ett nedrans väsen från korridoren. Livrädd blir jag då jag vet att det bara ska vara Helen och Jag i huset. Sen hör jag hur de låser upp en dörr och det konstiga är då att det låter som att det är jämte mig, men där bor ju Helen. haha, och det var just till henne de låste upp! De hade altså fått en nyckel dit. Helen försöker förklara att hon inte flyttar fören imorgon men den lilla kinesen bara står kvar där och tycker att Helen ska flytta på sig. Men går tillslut. Sen håller de på (känns som flera timmar) Att smälla i dörrarna och knacka och ha sig och det är extremt lyhört där! Jäkla Kineser!

Idag kl 10:00 träffade vi Debbie, förestondaren på förskolan, hon kunde prata den damen. Hon visade oss runt på Förskolan som är nästan helt nybyggd och det är riktigt snygga lokaler och genomtänkt för verksamheten. Vi fick träffa alla de små Engelska barnen...fast det är inte bara engelska barn där utan barn från hela världen vars föräldrar har någon anknytning till University of Warwick. De kanske är lärare, studenter, forskare eller något annat! Det sjukaste var att här i England får barn börja redan när de är 3 månader, 3 MÅNADER! Galet!! Stackars barn. Den yngsta de hade nu var 5 månader! Åh, det ska bli så kul att på komma igång där snart!

Idag har vi flytta! Vi bor nu på Westwood. Dessvärre inte i samma hus:( Lite tråkit då vi tänkt dela på allt som grytor och sådant. Men vi får köpa en uppsättning till helt enkelt. Vi kommer ju alltid göra mat ihop men bra att kunna göra det hos båda! Jag ska även ta och köpa mig en Vattenkokare så jag kan göra kaffe och te inne på rummet. De hade billiga på tTesco!


Här har vi Hirre på sitt nya rum! Mycket bättre rum här än på Roots.
och det bästa Inga Kineser!!!!


Varför blir bilderna så här i blogg för...vill ju ha den på andra hållet!
Jaja, mitt skrivbord och dator i nya rummet.

 
Min säng och handfat. Och Liam och Joel hänger uppe på väggen:DJa, ungefär så ser det ut än så länge! Men imorgon  tänkte vi ta en runda in till Coventry och Primark och då är Mission No:1; Pimp my room!

(Oscar, jag saknar dig sjukt mycket! Längtar förbaskat mycket till du kommer hit! Älskar dig!! Puss)

Ha en bra helg allihopa!
/Sara