Nu svischar vi fram

Denna terminen kommer bli heelt annorlunda, allt kommar gå så fort å rulla på så att säga! Både jag och hirre har nämligen skaffat oss cycklar! Varför har man inte haft de här innan kan man ju undra?

Så idag har vi vatt ute på en cyckeltur. Först ut till Almenäs där det picknickades lite, sen över till sjöbo och upp till hässle. Där tänkte vi hälsat på Dunis å Juggis men de små rävarna var inte hemma så vi trampade vidare till Lidl å handlade lite istället.

Det är så skönt att vara tillbaka i Borran å imorgon drar allvaret igång igen. Heldag i skolan. Ska bli gött att komma igång. Nu kollar vi fångarna på fortet, älskar det. Känns som man är liten igen :)Saknar min fina nu!!

/Sara

Back in Borran

Ja nu är man tillbaka i sitt liv igen! Sista Terminen i Borås och det känns så bra att vara tillbaka! Så kul att få träffa Bäste sambon igen och uppdatera lite! Nu är det bara resten av flickorna jag vill få en uppdatering av snarast!

Igår var det eksjö stadsfest! Vi hade riktigt kul och perfekt att ha förferren inne på området eftersom Anders å johanna bor inne i eksjö. Melissa Horn såg jag lite av men regnet öste ner och att se något bakom alla paraplyer var inte lätt. Kvällen avslutades med E-type som var värdelös men vi röjde och hade skoj ändå.

Idag fick jag och John åka med tess och tony hem. Mig och all min packning dumpade dom i Borran innan de åkte vidare till Götet.

Vi har haft en bra kväll nu med film och Ben and Jerrys :)

I'm lööööving angels instead!!!

Snart dax för att krypa i säng för imorgon ska vi gå upp tidigt och åka till Ullared :D Jippi! Jag, Mamma, Milla och Petra är det som ska sätta sprätt på pengarna. Hoppas man får träffa Morgan på lagret ;)

Igår hade vi jätte trevligt hos Petra! Jag, Clara, Josefine och Pea gjorde en god middag och drack lite vin. Kollade på en bra film och åt kex och ost. En riktigt bra myskväll. Liste sorgligt att vi nog inte kommer träffa Clara på kanske ett år nu då:( hon ska ge sig ut i stora vida världen igen! Va rädd om dig vännen!!

Vi sov sen hos petra och jag följde idag med henne till frissan. Sen lekte vi alkoholexpressen. Vi for runt och samlade in alkohol och gick till systemet och sen åkte vi med Robbie till Eksjö. Altså vi hade alsång till Robbie Williams. Tog i från tårna med våra vackra stämmor. Där lämnade vi iaf all alkohol till Jägarn och Johanna där förferren innan eksjöstatsfest på lördag ska va. Eftersom dom bor inne på festivalområdet får man inte ta med alkohol då så därför lämna vi det nu innan allt drar igång. Fiffit va!

Imorgon kommer världens bästa  :)