Bästkusten

Förra torsdagen for jag till bästkusten och bovallstrand. Bästaste helgen denna sommaren hittills! Hur fint som helst där.
På torsdagskvällen när jag kom tog vi en snabb cyckeltur genom Bovall, sen grillade vi och drack vin med Johns föräldrar och gick en sväng till Tobbe och träffade lite folk!
Fredagen var en heldag som började med ett besök på Nordens ark där vi fick se dom stora tigrarna...John blev kompis med en...
 

Efter det åkte vi till Kungshamn, gick på systemet. Vig for sen vidare till Fjällbacka där vi mötte upp justine och kollade på Ronja Rövardotters klyfta och Camilla Läckbergs mordplats. Såg varken Ronja eller något mord men klyftan var häftig och fin utsikt på toppen. Vi åt en glass innan vi åkte vidrae till Grebbestad där vi vinkade till Denise som hade fullt upp med sina firrar, spanade lite och handlade till grillning. Sen tog vi en tur till Justine som bodde jätte fint ute på landet och fick riktigt kokekaffe :) En snabbtur till Johan och Elias blev det oxå innan vi for tillbaka till Bovall där vi grillade vid havet med lite annat folk och där satt vi kvar och eldade in på natta.
 

På Lördagen träffade vi Johns kompisar från USA och åkte ut med båt och låg och solade och badade på en klippa hela dagen. Sen var det snabbt hem och fixa sig för kvällens 25-årsfest. Jätte kul kväll men dagen efter sov vi halva dagen innan vi åkte till Johns Bror och fru. Jag hjälpte mig baka bullar medans killarna åkte och hyrde film och köpte pizza. Så det blev en väldigt bra söndag det med.

Eftersom jag inte kunde åka på Putte så följde John med hem till småland ett par dagar. Men nu har han åkt hem igen och ikväll ska jag först till Emelie och Johan. Vi ska laga lite mat och ta ett glas vin innan fest i Ormaryd!


Sitter ute i hamocken medans regenet öser ner.

Nöjd ;)

Jag har idag sprungit en mil för första gången! När Jag och John gick den rundan förra veckan så tänkte jag - Jösses vad långt en mil är, det orkar jag ju aldrig springa! Men idag gjorde jag det och det gick toppen! Jag tror jag vinner Lidingö tjejlopp i septeber sen ;)

Förra veckan var john här. Kom på fredagen och åkte hem på Torsdagen! Underbart mysig vecka var det och vi hann med en massa.
Äventyr till Kleva Gruva med Anders, Petra, Tess å tony! Kallt å skönt var det i gruvan. 33 grader ute och 3 grader inne i gruvan! God picknick hade vi med oss också :)
En mycket rolig inflyttningsfest hos Emelie och Johan i deras stora, nya fina lägenhet!
Bad och solning vid sjön på Eksjö Camping.
Massa härliga långa varma kvällar ute vid poolaltanen!
Vi har plockat jordgubbar - 5 kg blev det :) cyklat och gått har vi med gjort en hel del.
En dag var vi i Eksjö och spelade äventyrsgolf med mamma och fikade gjorde vi med!
Och en massa massa myys :)

Sen jobbade jag hela denna helgen som var nu och jag fortsätter jobba fram till torsdag. Då styr vi mammas och pappas nya fina bil mot Bovallstrand! Förts ett stop i Göteborg där jag ska släppa av mamma hos systeryster och sen kör jag vidare för mig själv! Ska bli så kul att äntligen få komma dit! Förhoppningsvis ska vi hinna träffa Justine och lite annat flk på fredagen! Åh vad jag längtar till helgen nu!!

Lite bilder från kleva gruva:
 
                                                    Nu ska jag äta lite och sen iväg och jobba.
Ha de gött!


Det närmar sig!!

Ibland så ska jag hinna med ett litet inlägg för att det är kul att skriva av sig lite!

Förra inlägget hade jag ju rubriken "Eclipse" Men jag skrev ju aldrig nåt om det! Jag och petra var i Jönkan och såg den! Jösses, vilken film! Bästa jag sett! Helt fantastiskt underbar och den var så fin och ja man kan fortsätta i evigheter! Klart bäst av twilight-filmerna så nu längtar jag till den kommer ut på DVD :)

Har precis kommit hem från jobbet och i helgen har jag jobbat hela dagarna! I denna värme var det lite kämpigt men jag var lättad över att jobba så man har något att tänka på! Så igår var jag ledig så då låg jag ute i solen hela dagen! En tjej hörde dessutom av sig och vill hyra lägenheten från och med nu till slutet av augusti. Passar ju himla bra eftersom jag är totalt pank! Hon verkar ju lite blåst men de spelar la ingen roll.

Nu är det inte många dagar kvar. Bara onsdag och torsdag och på fredag så är han här :D Så nu närmar det sig verkligen!!!

/Sara