Eclipse

Bloggen hinns inte riktigt med just nu, kanske borde lägga ner tillockmed. Känns inte så motiverande längre...lite meningslöst. Men men...vi får se vad som händer.

Denna veckan är skittråkig. (förutom ikväll då jag och Petra ska på Eclipse, ÄNTLIGEN!) Jobbade i måndags, ett inte allt för kul besök i Eksjö igår, jobbat och sen sovit idag dessutom är det trist väder ute idag. Ser verkligen inte fram emot morgondagen - fy, usch och blää, men jag hoppas dagen går snabbt och är över snart. Dessutom jobbar jag från morgon till kväll heeela helgen och det är mer än en vecka kvar innan John kommer. Helt enkelt en väldigt meningslös vecka.

Igår var vi (Jag, Emelie, Johan, Petra, Linda och Millan) däremot och badade. Jätte varmt i vattnet och hur skönt som helst. Jag fick passa på igår för nu blir de inget mer badande för min del på ett tag :(
Jag blir iallafall glad när jag tänker på hur nedrans bra vi hade det i midsommras. Det var verkligen bästa på länge!!


En härlig midsommarbild får det bli då!

Nu inväntar jag min lilla mamma så vi kan dricka kaffe och fika lite! Sen får någon gärna knäppa med fingrarna och denna veckan är över!

/Sara

Midsommar!

Hade en underbar midsommar med de bästaste vänner! Kunde verkligen inte blivit bättre! Underbart väder, god mat, roliga lekar, tårta å blåbärspaj, massa skratt och härlig dans! Eller ja, det är klart det hade ju vatt ännu bättre om jag hade haft min John med mig såklart! Finare midsommarstång har heller aldrig skådats! Det var verkligen en lyckad midsommarafton!


Lånade bilden av Petra för min kamera dog såklart. Men här har vi hela midsommargänget.
Lite okoncentrerade på denna bilden och Anders fattas ju med.

Denna veckan ska jag och pea på eclipse :D Äntligen!!

/Sara

planering

Ja det pågår planering hit och dit nu!
Midsommarplanering, fast den är klar nu. Jag och petra ska handla på torsdag och baka en midsommartårta. På fredag bär det av till johannas stuga! Kommer blir mysigt värre tror jag.
En annan stor planering som pågår är examensresa för tjejgänget i borran! Vi diskuterar fram och tillbaka, tur fäjjan finns. Just nu står det mellan en tallinkryssning eller weekend till Barcelona. Min röst gick på Barcelona - känns lite mer lyxigare och trevligare med weekend. Men bara vi tjejer gör något iaf!
Paddlingstrip med nässjö-gänget planeras också. Detta ska jag ringa och boka imorgon! Vi blev ett stort gäng på 20 pers. Så det kommer nog bli jätte kul!
Andra småplaner är ju såklart när jag ska träffa John, så helgen v.27 kommer han till smålandet igen och helgen v.29 ska jag äntligen få besöka Bovall för första gången! Spännande! Det känns som att det är en väldans bra sommar som väntar! Kanske den bästa!

Idag har dock inte varit en rolig dag. Men jag är glad jag har världens bästa vän, en go mamma och en finfin pojkvän! Underbaraste!

/Sara