Last day!Fyyy! Sista dagen för Penny i Borran! Känns jätte tråkigt! Kommer bli jätte tomt här i det Norrbyska hemmet utan grisen!! :( Tycker min bror får ta och skaffa sig en ny hund så behåller vi penny! Han kan få min katt som jag har dumpat hos Mamma och Pappa! Ett litet byte ;)

Seminariet idag gick jätte bra och hon prisade vår ide så nu går det bra för oss! Vi var bäst hirre ;) Efter Seminariet gick jag, Dunis, Gurra och Malin till Bäste Café Viskan och åt mumsmumsig kycklingsallad! Myspys tjejor! Nu har jag packat färdigt åt mig och pennan så nu vänta jaga bara på att dra!

/Sara

Snaaart Påsklov!!!

Denna dagen har bestått av pluggande och åter pluggande med lite välbehövliga småpauser då och då!
Den först pausen var kl. 10:00 då jag knallade bort till Swedbank och skaffade en ny bankdosa efter som jag slarvat bort den andra! Skulle kostat mig 300 kr för att jag inte hittade den. Men jag hade flyt och Nässjö oflyt för deras fax fungerade inte så de kunde inte skicka papper på´t så jag behövde aldrig betala! Tuur för mig ;)

Pluggade lite till en stund och sen gick strömmen på heeela Norrby! Coolt tyckte jag när några fastnade i hissen! Moahaha, kan dom ha! Då knallade jag och Penny över till Malin och Danne (fast danne var inte hemma). Var ju tvugna att hälsa på det nya tillskottet i familjen! Melvin! Lite fika på det gjorde susen och Penny och Melvin kom riktigt bra överens!

Jag har också hunnit med en timmes promenixande i den härliga vårsolen, pluggat lite till, städat, diskat, bråkat med vår konstiga skrivare och planerat in födelsedagskalas för mig, Helen och Denise!Imorgon är det VM-seminarie 1! Ingen aning om hur de kommer gå till men de går nog bra! Vi har med diskussionsfrågar så de e la bara å jiddra på som vanligt! Sen blir de fika/lunch med brudarna på Viskan såklart! Sen styr jag och Penny färden mot Götlaborg!

Pusspusshej

Gynnande!

Vi har fått mail från stependie-tanten! Det kommer troligtvis bli en andra utdelning av stependiet vi fick för utbytesstudierna förra terminen! Gynnande! Några tusen extra i Juni! Mycket gynnande!

Poängen från England har fortfarande inte skickats och idag fick vi mail från Monkan om att hon kommer skriva in våra poäng ändå nu för hon får inte tag på Liz i England! Skumt! Vi har dessutom fått G på vår Englandsrapport nu med! Så nu är är terminen i England helt avklarad!

Ensamt i kväll! Kan det inte vara onsdag nu!!!