En måste unna sig!

NU är faktiskt examensarbetet klart! Det är bara finslipningen kvar! Det är nu inskickat för sista handledningen så bara tips på småfix återstår. Fy farao vad sjukt duktiga vi har varit! Jag är riktigt imponerad och stolt över oss. :) Detta firade vi med en lite shoppingtur! Vi gjorde faktiskt ett varist mycket bra köp!


Dyng snygga jackor som är perfekte nu när det ska på kallatse vintern på 1000 år och änu mer perfekta nu när vi ska börja jobba! Nöjda tjejer :)

Vi höll på att dö lite innan idag när vi kämpade oss igenom ett fruktansvärt jobbigt Body Pump pass. Men roligt var det. Måste verkligen få igång kroppen igen. Inte långt kvar till tjejvasan ju :)

/sara

Storbak ;)

Helgen har vatt toppen! Började med en riktig myskväll med god mat och på spåret. Vaknade ganska tidigt i lördags och åkte ner till stan för lite shopping, dessvärre hade resten av göteborg gjort samma sak så man fick vässa armbågarna för att ta sig fram. Hittade i alla fall en fiiin klänning som sitter som smäck ;) Gillar'n!! Vi var även runt och spanade på lite soffar med, hittade en vi fastna för så får välbörja spara nu!

Senare sen kom Tees och tony och vi bakade gigantiska lussebullar och perfekt knäck! Sen bjöd vi på gulaschsoppa, vitlöksbröd och lite vin. Spelade massa kort och såg en film. Mycket bra eftermiddag och kväll :)

söndagen åkte vi ut till Milla, Niclas, Liam och Joel! Nu har hon allt fått en lite mage. Spännande :) Efter lite fika gick jag, John, Milla och Liam ut och åkte pulka! Premiäråket ;) Mycket kul. Sen gick vi in och åt gött och framåt kvällen sen var det dax att åka hem till borran. Hatar bussar! Förutom att den 30 min sen så satt det en idiot jämte mig och sjöng högt och falskt och skrek på sin kompis. Konstiga människor borde inte få åka buss!!

Idag är vi lyckliga över att ha skrivit bästa teoriavsnittet i stan! Nöjda tjejer! Nu ska vi även ta tag i vårt liv och ska därför iväg på spinning snart!

Hejsvejs!

Adventsmys

Ojoj, vad lyckliga jag och Hirre var igår efter vår handledning av examensarbetet. Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så bra. Vi är verkligen superstolta över oss själva nu och nu återstår då bara de sista småsakerna och fin-slipning sen är faktiskt examensarbetet över! Konstigt!
Igår åkte jag till John så nu är jag här och har städat och fixat lite för sen när John kommer hem ska vi adventspynta lite. Måste ju vara fint imorgon när vi ska ha glöggmys med Tess å Tony och baka lussebullar och lite julgodis ihop och sen bjuda dem på lite mat och vin! På dagen blir det lite julklapps-shopping och så skulle jag även vilja hitta en ny snygg klänning att ha på Johns 25-års fest och på nyår, så de e nog bra att Tess är med. tror hon är bättre smakråd än John ;)
Nu ska det strykas julgardiner!!
Sara