Storbak ;)

Helgen har vatt toppen! Började med en riktig myskväll med god mat och på spåret. Vaknade ganska tidigt i lördags och åkte ner till stan för lite shopping, dessvärre hade resten av göteborg gjort samma sak så man fick vässa armbågarna för att ta sig fram. Hittade i alla fall en fiiin klänning som sitter som smäck ;) Gillar'n!! Vi var även runt och spanade på lite soffar med, hittade en vi fastna för så får välbörja spara nu!

Senare sen kom Tees och tony och vi bakade gigantiska lussebullar och perfekt knäck! Sen bjöd vi på gulaschsoppa, vitlöksbröd och lite vin. Spelade massa kort och såg en film. Mycket bra eftermiddag och kväll :)













söndagen åkte vi ut till Milla, Niclas, Liam och Joel! Nu har hon allt fått en lite mage. Spännande :) Efter lite fika gick jag, John, Milla och Liam ut och åkte pulka! Premiäråket ;) Mycket kul. Sen gick vi in och åt gött och framåt kvällen sen var det dax att åka hem till borran. Hatar bussar! Förutom att den 30 min sen så satt det en idiot jämte mig och sjöng högt och falskt och skrek på sin kompis. Konstiga människor borde inte få åka buss!!

Idag är vi lyckliga över att ha skrivit bästa teoriavsnittet i stan! Nöjda tjejer! Nu ska vi även ta tag i vårt liv och ska därför iväg på spinning snart!

Hejsvejs!

Kommentera här: