Freedag :)

Att det ska vara så svårt att komma igång! Men sen när ja väl börjar brukar det ju flyta på men måste bara komma dit först!

Ja går i jobbfunderingar också. De ringde från en förskola till igår och ville att ja skulle komma på intervju nästa fredag. Det vill jag ju så klart jätte gärna men nu går jag ju också och väntar på ett samtal från en förskola som ja redan varit på intervju på och tänker nog tacka nej till den om de ringer och erbjuder mig en tjänst där. Detta för att det känns onödigt att tacka ja redan nu till ett vik på bara 6 månader. Än är det ju ingen panik med jobb och får ja inget direkt går det ju alltid att vara springvikarie. Så nu har ja i alla fall bestämt mig för det. Det är bra att ha mammsen och syster-yster att bolla tankar med och John med såklart :) Annars går jag och tänker fram och tillbaka på hur jag ska göra sen kommer jag ändå aldrig fram till något :P
Nä nu ska jag skriva på examensarbetet, i helgen far vi till bovall :)
hejsvejs

Upp och ner!

Det går lite både upp och ner i vårt examensarbete. Igår var det väldigt mycket ner. Dumma Göteborg som inte vill ställa upp på några intervjuer. Hur svårt ska det vara!! Så där krachade hela vårt syfte så vi fick tänka om...igen. Så har mailat och ringt som tokar till typ 100 personer och i dag fick vi svar från en!!! Hon ringde tidigt i morse och ville hjälpa oss så nu blir det nog att undersöka satsningen kring PIM-utbildningen för Sveriges lärare. Kommer nog bli bra.
Nu sitter jag hemma hos John och väntar på att han ska komma hem. Hirre och jag har delat upp arbetet nu så vi båda har att göra så kommer nog till baka till Borran på Tisdag.
Tjippåhej

Examensarbete

Vilket team vi är jag och Hirre! Det visste vi ju redan innan men nu jäklar kör vi så det ryker med Examensarbetet.

Igår hade vi handledning och det tog ett tag innan vi kom på vårt syft lite mer exakt. Har ju vetat hela tiden att vi vill skriva något om IT i förskolan men inte riktigt exakt hur. Men nu så med hjälp av vår handledare kom vi på´t. Vi ska skriva om hur en IT-stasning ser ut på en förskola!

Jag började dagen idag med ett besök hos tandlärarn, ett hål och en lagning som är sönder gör mig 2000 kr fattigare! Jiiihooo! Vi fortsatte sedan dagen med att leta förskolor att göra undersökningen på, sen läsa massa literatur och börjat skriva lite här och där. Det här känns nedrans bra faktiskt :)Ikväll bliré fika hos Malin:)