Imorgon..

Är det fredag och imorgon är det 1:a oktober och imorgon har jag och finingen varit tillsammans i ett halvår ;)

Har precis anmält mig till Tjejvasan! Har ju avklarat ett steg för att göra en tjejklassiker så varför inte fortsätta. Sen en ännu bättre anledning är ju att jag får träffa Jugge och Hirre med efter att vi alla lämnat Borran.

Ja på tal om det så var vi på en väldans trevlig afterwork igår pratade då massor om söka jobb, cv och vart alla ska ta vägen. Detta gjorde att jag fick lite panik så direkt när jag kom hem började jag fila på ett cv och personligt brev. Inte lätt inte. Det är banne mig inte länge kvar nu av Borås-tiden. Denna månaden måste vi till och med säga upp vår lägenhet!! Blandade känslor för detta verkligen!

Imorgon åker jag till Göteborg när jag slutat och vid 18:00 ska jag och John göra något men jag vet inte vad så jag är jätte nyfiken nu! Sen blir det hummerfiske i Bovallstrand på lördag :)

Tjippåhej

Lidingö tjejlopp

Wiihoooo! Nu är det gjort!!!

I fredags tog jag, Justin och Helen vår finfina hyrbil upp till huvudstaden. Mycket impad av Hirre som är en klippa på att köra bil i denna hemska storstadstrafik ;)
Upp i ottan på lördagen och shoppade loss en hel del med massa bra fynd! Träffade Jugges kompis frida på stan och lunchade på thaimat. Efter en heldags strosande på stan mötte jag upp Milla, Liam, Fidde och Carro och vi gick och åt mat på Vapiano. Gött gött! På kvällen tog vi det lugnt och laddade för söndagen!

Jag var så ruskigt nervös på söndagen så de va galet. Vet inte varför riktigt för det var ju inte så att jag tänkte slå något nytt världsrekord eller så. Mötte upp jugge och Hirre på lidingö. Synd att Milla och Jugge fick vara åskådare istället för löpare på grund av sjukdom) Men jag och hirre var taggade. Mycket mer backar och mycket brantare och längre backar än jag kunnat ana men det gick riktigt bra ändå. Men fy fasiken va det värker i bena idag. Hade iaf en härlig go hejjaklack av sjuklingarna och hirre när jag kom på upplopps sträckan :)


Knallröd och svettig men vääldigt nöjd :)


Glada löpare :)

Sjuka löpare

Ja vilket löpargäng vi är. På Söndag ska vi springa Lidingö-tjejlopp och alla fyra är sjuka. Ja har haft feber från och till i två dagar nu och ont i halsen. Men nu har jag vilat ordentligt så hoppas det blir bättre till imorgon. Då ska jag iallafall till förskolan igen efter två dagar hemma i sängen. Men min fining kom till mig igår vilket muntrade upp mig lite eftersom humöret har vatt i botten denna veckan, inte så konstigt kanske med allt som hänt.

Vi hade iallafall en finfin helg i Hannas stuga utanför Eksjö. Myskväll med massa sång och på lördagen besökte vi Bullerbyn och katthult! Supermysigt.
Lördagskvällen kom John till smålandet och vi for på 25-års fest för Johan. En rolig kväll med fina vänner. Söndagen var ännu bättre då vi spenderade några timmar i skogen och letade svamp som vi till slut lyckades hitta. Avslutade helgen i småland med fiske vid dammen utan något napp.