Toppen helg :)

Åh vi har haft en toppen helg :) Underbara vänner på besök. Shopping och lunch på stan, njutit av solen, ätit god mat och aldeles för mycket, druckit vin, tjötat massa skit och en liten utgång. Vi bjöd på tapas. Kul med många olika små rätter att sitta oh smaska på.
På söndagen sen var man inte helt på topp direkt men jag och John tog ändå en långpromenad runt delsjön och hade med oss picknick och satt i solen och njöt. Sen tog vi cyklarna till Maxi i Mölndal och handlade sen blev det årets första grillning :) Gottgott
Och vi väntar fortfarande på bebis att anlända. Det är allt dags nu tycker jag!
Idag har vi haft kvällsplanering på jobbet så jag kom nyss hem och John står i köket och lagar mat. Perfa :)
//sara

Onsdag 6 april

Har öppnat på jobbet nu tre dagar irad och man bli ganska trött av det faktiskt. Så idag när jag kom hem somnade jag på soffan en stund. Sköönt var det. Men efter jobbet stannade jag till vid haga och gick på en speciell barnklädes affär där som heter villervalla. De har så fina kläder så har köpt en liten precent till bebisen om den lille rackarn bara vill komma ut snart. Längtar efter att få bli moster igen för tredje gången :)
John kom i alla fall hem och väckte mig sen och vi gick på en långpromenad vid delsjön.
Nu vill jag har freeedag och helg. För då kommer finfina vänner på besök i gbg. Anders, Petra, Emelie och Johan kommer hit och vi ska shoppa, äta god mat och ut och dansa :) Ska bli så kul!!
//Sara

April april

Nu är vi inne i april och första April gick jag på värsta skämtet. Får ett sms av niclas att de fåt en pojke inatt och att vi ska höras senare för de var så trötta. Glad nybliven moster berättar jag på jobbet men några timmar senare får jag ett sms. April april. Ingen snäll svåger man har :(  Så vi får vänta lite till på att lille bäbisen vill komma ut.
I fredags åkte John till Stockholm och jag hade en lugn fredag för mig själv. Kollade på the kings speach. Superbra! Sen efter lite städ och fix i Lördags åkte jag till Liam och Joel. och där sov jag tills idag.
Bröderna bus ute på cyckeltur
Liam och jag satt hela förmiddagen idag och byggde ihop ett rymdshepp.
Detta är en bild från Joels 2-årskalas för några helger sen. Han är en bestämd liten grabb!
Sen hittade jag en bild på mobilen från jobbet. Jag har djungeltema med min Lejongrupp och här har vi målat en djungel ihop och gjort lejon som bor i den. Imorgon ska vi göra klart våra pappersrulls ormar som vi håller på med :)
Nu ska jag ta en promenix och handla lite!