Bra helg och bra start på veckan :)

Vi har haft en jätte bra helg hemma i småland. Vi tog med Liam dit och det tyckte han var jätte skoj och spännande. Helgen har innehållit massa skidåkning i underbart väder, massa bus med Liam, god mat, pulkaåkning och fika i solen!
John i spåret
Här kommer jag i full fräs
John och Liam i pulkabacken
Candie hoppar och är glad, hon älskar att springa efter en när man åker pulka.
Vi spelar resan. Jätte kul spel!
Jag och John gjorde  en efterrätt som vi sett på halv 8 hos mig.
John läser godnattsaga för Liam.
Idag slutade jag jobbet vid 14 och det gjorde tess med. Så vi möttes upp hemma hos mig så tog vi en härlig långpromenad och sen bjöd jag på hemgjorda semlor och kaffe.
Denna veckan jobbar jag bara 4 dagar för på Torsdag kväll tar jag tåget till Helen i Karlskoga för på fredag åker vi till Mora. Lördag är det dags för Tjejvasan!

Vardagslyx

Alla hjärtansdag blev en riktigt bra dag! Till att börja med hade vi en riktigt bra och mysig dag på jobbet med ganska få barn denna veckan då det är sportlov och vissa är lediga. Så vi hade lite alla hjärtansdagpyssel och i personalrummet kunde man mumsa på lite tårta på rasten :)
Mötte sen upp min fining för jag skulle överraska honom med ett restaurangbesök på ett ställe som jag visste att han velat gå till. Linnea heter det och det är han som äger costa boda som har den så det är massa sån konsta där. En fin resturang var det med fin mat. Lyxade till det med lie skumpa innan maten :) Sen när vi kom hem smaskade vi i os lite glass! En toppendag!
Men toppen gick till botten! Något hände på jobbet igår och det var typ kaos hela dagen. Hade ont i huvudet och trött i rösten efter allt tjötande på barnen och kunde dessutom inte släppa irritationen. Så var arg som ett bi när jag kom hem. Vi gav oss ut och sprang men ont som tusan i benhinnorna fick jag som vanlig! Kvällen räddades iaf med att vi gjorde en mycket god älggryta!
Idag efter jobbet så åkte jag ner till nordstan en sväng och där köpte jag ett stöd för smalbenen så jag ska kunna springa bättre. Shoppade lite på gina med! Det var jag värd. Ikväll myser jag för mig själv när John är på jobbet och kolla fotboll! Skönt ibland att koppla av lite själv!
I helgen ska vi köra en sista träningshelg inför vasan så det bär av hem till de småländska skoganra där snön finns i mängder. Liam ska följa med mig och John också och hälsa på Mormor och Morfar! Mysigt!

Fina dagar!

I fredags åkte vi till Bovallstrand efter jobbet! Det är rent ut sagt ett helvete att ta sig dit! På ett ställe där vi skulle byta buss fick vi stå i 50 min och vänta på nästa! svinkallt var det! Idag när vi skulle åka hem igen fick vi stå på ett annat ställe i kylan och vänta 40 min på nästa! Det var absolut sista gången jag åker buss till Bovall. Jag kommer inte åka dit fören jag har en bil att åka med. Då tar resan dit en timme men med buss tar den 3, helt sjukt!!
Jaja, vi har iallafall haft det väldigt bra där. Lördagen blev det en snabbkaffe och fika hos Johns Mormor innan vi gick en skön promenad i solen. Efter det åkte vi upp med Johns föräldrar till Mia och Adam och hälsade på lille Ludvig! Så söt och go han var! Av oss fick han ett par små kotofflor! Vi åt middag, promenerade och fikade!
John och Ludvig
Sover gott hos farbror John
Mia och Adams fina hus
Här är Mias häst skorpan i det fina solskenet
Den andra hästen som heter Windy
Jag, Lars, Adam, Mia och Bettan på promenad!
Lördagskvällen blev jättetrevlig. Då var vi hos Pontus och Julia och gjorde tapas och drack lite vin och tjötade hela kvällen!
Vi vaknade upp idag till strålande sol igen så efter en god frukost gjorde vi lite kaffe och gick ut på en lång promenad på två timmar. Gick högt upp i skogen och hade utsikt över havet! så himla vackert är det där!
Nu är det dags för solsidan :)