Sista Januari

Slut på denna månaden! Tiden går snabbt som vanligt!
Jag hade iallafall tur och hela helgen blev inte förstörd av magsjuka eller vad det nu var jag fick i fredags. Var bättre på lördagen. Bara väldigt hängig. Men vi kom iallafall iväg och köpte en soffa. Eller beställt en snarare, den anländer vecka 13 så har bara lagt handpenningen än. Men jag vill ha den nuuu!! :)
Efter en massa vilande hela dagen åkte vi sen till Tess och Tony som bjöd oss på mat och sen gick på på Bio. Det gick sådär med min lilla mage som gjorde ont men filmen var jätte bra, Love and other drugs.
På söndagen inveg jag mina skidor, men det gick sådär, skidorna var toppen men jag var ju inte på topp och det var så galet mycket folk i spåret, alla ville ut i kanonvädret. Lite dåliga och isiga spår och folk som bara skrek på mig att jag skulle flytta på mig hela tiden gjorde att jag tröttnade och gick hem istället. Får åka mer en dag när det inte är så proppat med folk.
Pontus kom sen hit och hade bakat kaka (med nötter i så jag kunde ju inte äta av den tyvärr) Men vi tog iallafall med oss kaffe och gick ut i det härliga vädret och picknickade lite! Det var en härlig söndag.
Idag var det jobb igen, öppnade idag så var hemma ganska tidigt så gav mig ut och sprang lite. Sen när john kom hem började vi förbereda maten. För idag gör vi något väldigt vuxet och husligt. Nämligen hel kyckling, ris och grönsaker i lergryta. Så det har nu stått i ugnen i en timma och ska stå en halv till.
Imorgon är det studiedag på jobbet så det blir en barnfri dag.
Ha en bra vecka :)

En rosa bio

Första riktiga helgen efter jobbveckan är snart slut, den har vatt jätte bra! Dagen igår for vi ju runt och kollade soffa. Sen blev det fika på semla hos familjen Börjesson! På kvällen mötte vi upp Tess och tony och inledde kvällen med lite Bowling. Det var riktigt roligt, det var längesen jag spelade bowling. Var ju ett proffs en gång i tiden men det syntes dessvärre inte så mycket utan hamnade på 3:e plats!
Efter bowlingen gick vi och tog ett glas på parken innan vi gick och åt thaimat. Vi avslutade kvällen på Barbar! Jätte trevlig kväll med fina vänner! :)
Idag åkte ju ut till Liam igen och så tog jag och han bussen in till stan igen. Han tyckte det var spännande att åka tåg och spårvagn. Sen gick vi till Bio Palatset och kollade på Prinsessan Lillifi. Allt i filmen var rosa och väldigt prinsessigt. Men Liam gillade den och vi hade så mysigt :)
Vi väntar på bussen!
Liam med godis  i munnen på Bion
Sen åkte vi hem till oss och busade lite innan resten av familjen B kom och vi bjöd på middag!

Härliga lördag!

Nu har det redan gått en veckan sedan examen och har nu gjort min första vecka som förskollärare. Trivs hur bra som helst! Härliga barn, jättebra personal och de har bra rutiner och arbetssätt som jag gillar! Jag är verkligen heelt slut när jag kommer hem på kvällarna, men det är kul!
Förra helgen efter flytten ( då vi inte fick plats med allt) åkte vi till Liam på Kalas. Jätte mysigt och kul och bäste svågern ;) hade gjort jätte goda smörgåståtor!!
Igår efter jobbet ¨åkte jag ut till Liam och Joel och busade lite innan jag tog en bil av dom och åkte till Johns jobb och plockade upp honom innan vi for till Borås för att hämta min cykel och lite jox vi inte fick med förra helgen och tog den sista städningen! Snart ska vi fara iväg och släng lite skräp och kolla på soffa! Vi har nog redan bestämt oss för en men vill kolla ifall vi hittar någon ännu bättre!
Sen blir det nog bowling och ut och käka med Tess och Tony ikväll :)
Ha en bra helg!