Tv-rummet

Nu ser vårt tv-rum ganska annorlunda ut från vad det gjorde innan. Måste ju visa soffan tänkte jag. Vi är jätte nöjda. Super duper mega bra blev det :)
Soffan
Tv och soffa delen av rummet
Matsalsbords delen :) Det står en fåtölj på sidan där med men den var full med bröte  så den tog jag inte med ;)

Underbara Pojkar

Soffan är äntligen på plats. Tack vara min käre svåger. Toppen! Samtidigt som de va här och lämnade soffa lämnade de också båda grabbarna. Vi fikade lite och sen frog vi till Lek oh buslandet. Massa folk men vi hade jätte roligt, särskilt Liam och Jole då. Härligt att se dem så glada. Sen åkte vi hem till oss och byggde koja under bordet. Sen åt vi Pizza kollade på film och åt godis i kojan innan busarna slocknade.
På Söndagen tog vi en promenad och hade picknick vid delsjön. Lite mer lek och bus här innan Milla och Niclas kom och hämtade dem. Liam var inte allt för glad stackarn att behöva åka hem. Inte jag heller. Hade gärna behållt dem några dagar men plickten kallar.
Lite bilder från helgen


BusJoel äter knäcka
Liam och John packar upp soffan
Lek och Bus Landet
Lek och Bus Landet
Lek och Bus Landet
Åker karusell på Lek och Bus Landet
Gooodis :)
Picknick
Promenix
Det blev en massa bilder. Svårt att välja bland alla när jag tog så många :)
Jag har just kommit hem från att ha varit på Bio med syster yster. Vi såg Hur mång lingon finns det i världen. Den var väldigt bra och fin.

Ost och vin

Precis hemkommen från en kväll med jobbarkompisarna i Partile. Jätte trevligt med ost, kex och vin. Vilka härliga kollegor jag fått :) Jag och sabina tog Taxi hem ihop eftersom vi bor ganska nära varandra och så unnade vi oss det så vi slapp åka ner till stan först med buss och sen byta till spåvagn för at åka tillbaka en bit.
Man siter ju alltid och småpratar lite med chauffören och han frågade om jag trivdes i Göteborg och då tänkte jag ju att jaaa vad jag trivs här. trodde jag aldrig att jag skulle trivas i en storstad. Men det gör jag verkligen. Jag har ju alltid annars sagt att jag alltid ska bo i Lunnestorp. Men Götet är toppen :)
Fantastiskt med att bo i Göteborg är ju också att jag får träffa mina underbara syskon/fadder-barn oftare. Imorgon kommer de hit och först ska Niclas hjälpa oss att hämta vår nya soffa sen ska jag John, Liam och Joel åka till Lek och Bus landet. Sen ska de sov över här hos oss båda två :) Mysigt! Så nu är det dags att sova!