Tomhet!!

Saaaaknar min mobil!! Detta är ju hemskt! Hur klarar man sig utan sin bäste! Ja jag får helt enkelt försöka överleva två veckor nu utan att hålla mig uppdaterad hela tiden! Kommer bli svårt! Svårare än att överleva en vecka på fjället! ;)
 
Midsommarhelgen var fantastiskt bra! Lite sol och bad, åkt båt, ätit midsommarmat, grillat, firat midsommar under en pressening hos Sörenssons, ätit supergod tårta och skrattat väldigt mycket! Hann även med en liten tur på smögenbryggan...men varje gång man kommer till smögen kommer man på att de inte är möe att ha. Men lite mysigt att gå i sjöbodarna och spana på bröte. Hela helgen var super iallafall och saknar redan mina finingar som var där och hälsa på.
 
 
Dagarna segar sig förbi nu känns det som! Vill bara ha semester. Längtar tills vi drar iväg till Kiruna nu! Vi har förberett maten nu. Gjort iorning en påse per dag med hela dagens mat i så det blir lätt och smidigt på vandringen sen. Har mätt ut och hällt upp rätt propotioner i småpåsar. 
 
 
 
/Sara

Räääser!!

Har cyklat premiärturen på min fina nya racercykel! Weeehuuu va kul det var!! Shit vilken skildnad att cykla med en sådan cykel. Hade jag haft den på tjejvättern hade jag ju slått min tid på 3:52 stooort;) hehe. Riktigt riktig super kul att fräsa fram snabbt! Kul att kunna hänga på John lite bättre nu med :) Ja de va superhärlig tur och underbart väder. Dessutom har jag fått in det där med att sitta fast i tramporna lite bättre. Att cykla kommer definitivt bli en ny träningsform någon gång varje vecka. Jag ser fram emot att ut och trampa mycket på semestern med. Både runt Bovall längs västkusten och hemma i småland!

Nedräkning..

Jag har helt kopplat bort allt annat nu och bara räknar ner dagarna till semestern!! Jag vill verkligen ha semester nuuuu! Helt slut och trött på jobbet hela tiden! Tur vi har goa och härliga barn som gör det roligt...oftast ;)
Igår hade vi vår sommaravslutning. Tradition är picknick i slottskogen. Alla ha med lite mat som man dukar upp på en stor filt så får man äta av allt som man vill. Nu var det ju dock skeetväder igår och regnet öste ner så det blev inne på avdelningen istället. Inte lika mysigt och lite trångt, varmt och högt ljud. Men barnen var duktiga, jag hade övat ihop ett framträdande med dom. De glömde bort sig lite men de gör ju inget. Sen åt vi massa god picknickmat. Vi fick även en fin blomma och ett biopresentkort av de barnen som ska sluta och så fick vi tranbärsvinäger och godis av alla andra! Kul med presenter. Det är man värd så som man sliter för deras barn, hehe ;)
Idag va de ju lite bittert att vädret var så fint, typiskt. Efter jobbet blev det ett tufft pass på friskis. Sen hem och John hade hämtat nya tv:n. Vilken skilldnad! Jösses va stor den är. 50 tum!
Trist kille i bild bara, en riktig surröv!!
Imorgon ska vi ha midsommarfirande på jobbet. Dansa runt midsommarstången och ha midsommarlunch. Kul! Men jag längtar till efter jobbet för då ska jag och john ut på en cykeltur. Ska bli kul att ta en ordentlig runda med min nya fina cykel. Se hur snabb den är ;)
Fast ännu mer längtar jag ju till midsommar nu! Bovall blire och bästaste tjejerna kommer! Kan inte bli bättre :D