Gråhårig :/

Ja de är ju inte att man snart fyller 25 som gör en gråhårig utan frisören! Jag sa att jag ville ha blonda och guldiga slingor. Istället får jag en massa små snarta slingor i allt mitt blonda hår så nu har jag inte alls någon fin blond längre utan ser gråhårig ut. Det värsta är att jag sa inget hos frissan men sen när jag kom hem och tittade mig i spegeln bröt jag ihop. USCH, det är så fuuuult :(
Det syns inte så väl på denna bilden alla små fula svarta hårstrån men ni ser ju den trista grå nyansen :/ Jag som ska ha 25 års fest i helgen!
Ska försöka gå dit imorgon och klaga...men tycker inte om sånt ju...
Tog en löprunda när jag kommit hem iallafall och det hjälper nog att vara lite arg för jag slog mitt hastighetssnitt rekord. Gick dessutom väldigt smidigt att springa idag. Något kul idag iallafall!
Imorgon kommer Helen :D :D Jippie!! Äntligen ska jag få träffa henne igen!!!

Dags att börja ladda..

...för cyklingen :D Nu är det allt dags att börja tagga för cykelloppen som kommer här framöver! Igår var jag på spinning, ett passa som jag brukar gå på på tisdagar. Gillar det passet för han som har det är så bra! peppande, bra upplägg och musik. Tycker det är så tråkigt med spinningledare som inte hejjar på och peppar en! Har iallafall tänkt att jag ska försöka träna ett spinningpass i veckan nu. Måste varriera min träning mycket annars blir jag uttråkad. Så brukar varva dagarna med spinning, stepup, skivstång, core,  jympa, indorwalking och så springa såklart. Så bara för att det är cykling som är det loppet som kommer närmast här nu kan jag inte bara träna det. All träning är bra träning :) Jag cyklar ju faktiskt nästan två mil om dagen fram och tillbaka till jobbet och det kände jag förra året på tjejvättern att jag hade mycket för! Det ger mycket när man får lite varje dag!
En bild från starten i frihamnen förra året på hisingen runt :)
Loppet ingår i Göteborgsklassikern och i år är det den 20:e Maj
Därefter ska även tjejvättern göras i år med som är den 9:e juni
Nu ska jag snart trampa cykeln mot Mölndal för att umgås med clara och se hur hennes nya hem ser ut! Då är det ju fantastiskt bra med dessa smarta telefoner så man har gps med sig. Jag och mitt lokalsinne går ju inte ihop riktigt och hitta till nya platser är inte alltid min grej! ;)
/sara

Söndag

Helgen närmar sig sitt slut och vi päser i soffan med en film och lite indisk mat. Känns gött efter en springtur och cykeltur :) Gick sådär att springa idag med :/ Stark i benen men mådde inte så bra i kroppen...kan kanske bero på att jag vatt lite smått bakis idag...ja det är väl kanske inte det bästa att springa dagen efter man intagit ett antal öl och stark go chiligryta ;)
Men något som ju faktiskt är väldigt bra är ju Runkeeper! Har nästan alltid på det när jag springer eller ute och går. Kul att se hur snabbt och långt man sprungit. Medelhastighet och allt!
Pustar ut lite efter springturen idag!!
Viktigt att stretcha efter :)
Men vi fick oss faktiskt ett bra träningspass även på förmidagen då vi satte igång vårstädningen. Bar skräp från vinden och tv:n och körde iväg till återvinningen. Där var alla andra med så det blev en del köande...seegt.
Igår firade vi Neo som fyller 1 år och Joel som fyllt 3 år! Neo går helt själv nu...han känns genast så stor!! Lillkillen! Sen åkte vi till klas och jossan. Där var vi ett gäng som gjorde chiligryta på högrev. Denna beryktade gryta som vi hört så mycket om. Nu förstår jag varför! Såå gött och det brände ordentligt av all chili. Göttgött!!
chiligänget :)
Nä nu ska jag mysa :)