Söndag

Helgen närmar sig sitt slut och vi päser i soffan med en film och lite indisk mat. Känns gött efter en springtur och cykeltur :) Gick sådär att springa idag med :/ Stark i benen men mådde inte så bra i kroppen...kan kanske bero på att jag vatt lite smått bakis idag...ja det är väl kanske inte det bästa att springa dagen efter man intagit ett antal öl och stark go chiligryta ;)
Men något som ju faktiskt är väldigt bra är ju Runkeeper! Har nästan alltid på det när jag springer eller ute och går. Kul att se hur snabbt och långt man sprungit. Medelhastighet och allt!
Pustar ut lite efter springturen idag!!
Viktigt att stretcha efter :)
Men vi fick oss faktiskt ett bra träningspass även på förmidagen då vi satte igång vårstädningen. Bar skräp från vinden och tv:n och körde iväg till återvinningen. Där var alla andra med så det blev en del köande...seegt.
Igår firade vi Neo som fyller 1 år och Joel som fyllt 3 år! Neo går helt själv nu...han känns genast så stor!! Lillkillen! Sen åkte vi till klas och jossan. Där var vi ett gäng som gjorde chiligryta på högrev. Denna beryktade gryta som vi hört så mycket om. Nu förstår jag varför! Såå gött och det brände ordentligt av all chili. Göttgött!!
chiligänget :)
Nä nu ska jag mysa :)

Kommentera här: