Mitt i veckan..

Lever fortfarande på helgen, det var en väldigt bra sådan ju...
Men nu är redan Onsdagen snart över. Veckorna går så snabbt. Men de är väl bra det. I måndags var jag på ett kul och svettigt step-up pass. Det är nog en av mina favoritsätt att träna på. Igår blev det ett jympa medelpass. Väldigt högt tempo och bra blandning på styrka och hög puls. Kul. Mycket tjejer på de passet jämt. Tror det beror på den väldigt trevlige killen som håller i passet ;)
Idag cyklade jag ner till Nordstan och in på blodgivningscentralen Droppen. Tyvärr inte för att jag är så duktig och lämnar blod. Men jag ska börja har jag tänkt. Men denna gången var det för att hämta våra Nummerlappar för Blodomloppet!
John och smålandsbrudarna heter vårt lag och loppet är på Måndag i slottskogen. Vårt lag är anmälda på milen allihopa :) Hoppas på fint väder så det blir en mysig picknick efteråt!
Efter det var jag och shoppade lite böcker. Har läst ut min och inte haft någon bok det senaste. Måste ha en bok att läsa lite i på kvällarna och på sommaren går det åt lite böcker så det blev dessa:
Fatta eld och revolt som är fortsättningen på hungerspelen. Sista boken av Camilla Läckberg - Änglamakerskan. och Askungar.
Blev även en väldigt skön löptur när jag kom hem. Springa är bra härligt ibland när man kommer in i ett gött tempo, som idag var medeltempo på 6,07, och det känns som att benen är så starka att man kan springa hur långt som helst. Med lite bra musik i öronen med så är det ju toppen :)
Tog en bild på vår fina rododendrobuske som har slott ut nu efter springturen när jag återhämtade mig i gräset och njöt av solen en stund.
Ikväll är kniven mot strupen i Nässjö på Akropolis. Jag tycker visserligen att de har god mat där och den har vatt bra när jag vatt där. Men det ska bli kul att se de på tv och kanske se lite kända ansikten :)
/Sara

Steeek!!

Helgen kunde inte varit bättre! Vilket fantastiskt underbart väder vi haft i Karlskoga. Bästaste tjejerna med en massa massa skratt. Det är alltid en sådan go skrattfest hela tiden med dessa tjejer! Jag älskart!
Mys på Hirres balle på fredagskvällen med gott käk!
På lördagen gick vi upp tidigt och gjorde oss redo på playan. Där tillbringade vi sen heela dagen! GÖTT!! John och hans vänner kom också och hälsade på oss en stund.
Årets premiärdopp blev det med och några till! Faktiskt riktigt gött i vattnet!
Juggis steker :D ...och stekt är verkligen va hon blev med, eller kokt kanske... ;D
TITT va gött vi hart!
Öl i solen :)
Vi älskar solen!!
Kvällens två bästa drinkar var mango mojito och strawberry daiquiri (sorry hirre, du förlora drinktävlingen)
Efter en kul och trevlig kväll på ballen blev det utgång på Harrys. Där möttes vi även upp av John och hans vänner som vatt på en examensfest. Mycket folk ute och mycket dans blev det. Dom spelade även Loreen när hon precis kammat hem segern och alla dansade och firade :D
Efter en riktigt rolig natt är det inte alltid roligt att vakna upp i en varm lägenhet, solen stekte rakt på mig eftersom vi glömt rulla ner. Torr i halsen som tusan och huvudet kändes som det skulle sprängas. Men det var det väl värt...eller ;) Efter att vi slöat ett tag och försökt göra nåt åt bakisvärken tog vi oss ut och ner till först ett fik där vi käka lite brunch och sen playan igen innan det var dags att lämna värmland och åka hemmåt.
TACK finaste vänner för helgen!!! Saknar er redan, känns alltid så tomt efteråt. Men ni gör mig alltid så glad!! Längtar till nästa gång vi ses!
/Sara

Sommar!!

Fy farao va svettigt det vatt idag! 28 grader i skuggan. Barnen har vatt lite gnälliga och trötta idag. Stackarna är inte vana vid värmen! Men jag ääälskar detta väder och gillar när det är riktigt varmt så jag hoppas det fortsätter så till helgen när vi ska till Karlskoga att det kan bli lite stek och bada!!
Hade tänkt springa idag men 28 grader i skoggan och lite ont i en fot så skippade jag det. Tog istället en filt och en bok och la mig ute på gräsmattan och läste!
Solar mina bleka ben :)
Läste till John kom hem vid sjutiden och då tog vi en promenad.
John vid delsjön
Sen satt vi ute på balkongen och åt kvällsmat. Härligt!
Imorgon blir det en lång dag. Först öppnar jag så börjar 6:45. Sen ska jag på ett möte 13:30 till 17:00. Sen ska jag och Sabina mötas på stan och köpa nåt till vår jobbakompis Mian som fyller år och sen blir det träning efter det. Imorgon är det förskolans dag så det ska firas med glass på jobbet :) På kvällen måste jag hinna packa också för på fredag drar vi direkt efter jobbet och plockar upp Justine och sen till Karlskoga. Eller så kanske jag borde göra det nu...
/Sara