Steeek!!

Helgen kunde inte varit bättre! Vilket fantastiskt underbart väder vi haft i Karlskoga. Bästaste tjejerna med en massa massa skratt. Det är alltid en sådan go skrattfest hela tiden med dessa tjejer! Jag älskart!
Mys på Hirres balle på fredagskvällen med gott käk!
På lördagen gick vi upp tidigt och gjorde oss redo på playan. Där tillbringade vi sen heela dagen! GÖTT!! John och hans vänner kom också och hälsade på oss en stund.
Årets premiärdopp blev det med och några till! Faktiskt riktigt gött i vattnet!
Juggis steker :D ...och stekt är verkligen va hon blev med, eller kokt kanske... ;D
TITT va gött vi hart!
Öl i solen :)
Vi älskar solen!!
Kvällens två bästa drinkar var mango mojito och strawberry daiquiri (sorry hirre, du förlora drinktävlingen)
Efter en kul och trevlig kväll på ballen blev det utgång på Harrys. Där möttes vi även upp av John och hans vänner som vatt på en examensfest. Mycket folk ute och mycket dans blev det. Dom spelade även Loreen när hon precis kammat hem segern och alla dansade och firade :D
Efter en riktigt rolig natt är det inte alltid roligt att vakna upp i en varm lägenhet, solen stekte rakt på mig eftersom vi glömt rulla ner. Torr i halsen som tusan och huvudet kändes som det skulle sprängas. Men det var det väl värt...eller ;) Efter att vi slöat ett tag och försökt göra nåt åt bakisvärken tog vi oss ut och ner till först ett fik där vi käka lite brunch och sen playan igen innan det var dags att lämna värmland och åka hemmåt.
TACK finaste vänner för helgen!!! Saknar er redan, känns alltid så tomt efteråt. Men ni gör mig alltid så glad!! Längtar till nästa gång vi ses!
/Sara

Kommentarer:

1 justine:

<3

Kommentera här: