Shoppingmecka!

Så där ja! Då va nog nästan årets Julklappar klara och december har inte ens börjat än! Känns bra :)
 
Efter jobbet idag, slutade vid 14, for jag, Milla och Justine till Ullared. Helt perfekt att åka sådär en fredagseftermiddag. Va där till halv 4 när de flesta andra redan är klara. Lite lagom med folk och inga köer! Perfa!
Mina syskonbarn Liam, Joel och Neo och Johns syskonbarn Ludvig är jag nu helt klar med Julklappar till vilket känns bra, böhöver man inte stressa med det sen. Sen hittade jag lite andra julklappar, födelsedagspresenter, julsaker och massa annat bra att ha :) Kul och en väldigt trevlig eftermiddag kväll med Justine och Milla!
 
 
Tack för en bra shoppingtur bästekompis och finaste systeryster!
 
Nu är jag faktiskt helt slut, så tänker snart krypa ner i min goa säng! :)
 
/Sara
 
 

Det här behövde jag...

Det är nästan så jag skäms. Men jag är typ invalid sen GRC-passet i Tisdags. Tycker inte jag borde få sådan träningsvärk av löpning, MEN riktigt tuffa intervaller, grodhopp, upphopp, utfallssteg med mera i 70 minuter gav mig rejält med träningsvärk. Pressade ju mig dessutom bra mycket extra, blir ju så när man tränar i grupp!
 
Barnen på jobbet undrar varför jag går runt och låter och grymtar när jag sätter mig eller böjer mig. 
En tjej sa: Varför låter du så där hela tiden idag för Fröken?
Jag: Jo jag har sprungit snabbt upp för massa backar förstår du och har lite ont i benen efter det!
Tjejen: Jaha, vad onödigt! Jag springer bara nerför!
Smart tös det där!
 
Dessutom har jag känt mig lite småkonstig i kroppen så bokade av träningen på gymmet både igår och idag. Så igår blev det en promenad istället och idag gjorde jag något jag längtat efter som var väldigt länge sedan! Slutade tidigt och trampade ner till Valhallabadet. Där tog jag och simmade i ca 45 minuter, tappade lite räkningen på längderna men tror det blev ungefär 1.5 km. Så skönt att simma och det kändes som lite lagom träning idag!
 
 
Efteråt satt jag och tog igen mig lite i bastun innan jag duschade och trampade hem. Känns att det börjar bli kallare nu! Överallt pratas det om snön, men i Göteborg lyser den med sin frånvaro! Får väl hoppas det ligger snö hemma i Nässjö till jul iallafall så jag kan köra lite längdskidor där!
 
 
Väl hemma igen tog jag mig lite gott jultee och fil. Får bli en simtur snart igen, känns så skönt i kroppen efteråt!
 
Imorgon blir det till att vässa armbågarna. För då drar jag och Justine till Ullared! Shopping shopping!! Listan är lång!

GRC! :D

Shit vilken löparglädje och kämparanda det var i dag i ett mörkt och småregnigt Slottskogen där närmare 80 löpare möttes upp på Linneplatsen för att delta i löpträning av Göteborgs Running Club!
 
 
För det första är jag glad att jag bara tog mig dit själv, brukar alltid vara så feg inför nya saker men har bestämt mig för att inte vara det längre utan bara köra på! Tänk om jag är sämst, inte pallar med o.s.v. Men vem tusan bryr sig egentligen, det är väl asbra bara att man är där och kämpar, och ja, en i det inte lika snabba gänget var jag nog Men det var grymt duktiga löpare där) men jäklar va jag kämpade!! och nä sist va jag ju inte heller! Så glad att jag kom dit!!
 
För det andra är jag glad att jag överlevde tog mig igenom detta monsterintervallpass! 
 
Men lite smånervös tog jag mig till Linneplatsen iallafall efter jobbet. Lite bökigt eftersom jag slutar 17:15, hinner ju inte hem direkt och sen tillbaka. Så bytte om på jobbet. Låste in min väska i vagnförrådet, för jag kunde ju liksom inte ha med den till slottskogen, för att sedan när passet var klart cykla förbi jobbet och hämta väskan. Smart av mig :) Lite bökigt, men så fick det bli
 

 
Dagens pass. (Kopierat av GRC:s facebook-sida)

* 1500m uppvärming 5.40-6.10min/km
* Stretch
* Sex löpskoleövningar (30sek x2)
Uppdelning av grupp...

Del I
* Breakdown pass. Detta innebär att vi börjar med en lång sträcka i normaltempo och sedan springer kortare och kortare intervaller men samtidigt höjer tempot. 600m, 400m, 200m, 100m.

Del II
* 200m backintervall x2
* Grodhopp
* Utfall
* Upphopp med klapp
* Baklängeslöpning

* TABATA, 20sekunder löpning i lång backe, 15 sekunder vila x8.
* Kombinationsövning. 25 grodhopp á la Ass to the grass och sedan 200m backintervall.
*Stretch
 
Så jäkla skoj var det, detta är verkligen något för mig. Att träna i grupp utmanar mig verkligen, annars är det så lätt att ge upp. Behöver någon som skriker lite på mig. Kom till och med upp rekordhögt i puls. Inte illa!
 
Kommer garanterat tillbaka nästa Tisdag :D
 
/Sara