3 ÅR :D

Idag på självaste valborgsmässoafton firar jag och min fina Fästman tre år tillsammans! Det var på en galen valborgsfest för tre år sedan som John för första gången presenterade mig som sin flickvän för sina kompisar så därför fick det helt enkelt bli "vårat" datum :)
 
 
En bild från Thailand, Koh Lipe 25 Januari i år när vi förlovade oss :)
 
Så detta ska nu firas med tapas på Pinchos, Göttgött!
 
Annars har jag sakta börjat inse att jag nog kört på lite för hårt med löpningen det sista och måste därför vila mina stackars vader och benhinnor. En kompis skrev till mig igår och uppmanade mig att vila är det jag måste göra. Det känns stressande och skitjobbigt så här nära inpå GöteborgsVarvet men hellre att jag kan springa det än att behöva ställa in det helt! Har iallafall köpt magnesium tabletter nu och hoppas att det hjälper lite iallafall. Dessutom har jag gjort massa tåhävningar på sandlådekanten när vi var ute med barnen på gården idag på jobbet ;)
 
Ha en fin valborg allihopa :)
 

Va tusan!!!

Riktigt arg, sur och ledsen kom jag tillbaka efter min springtur idag...om man nu ens kan kalla det för springtur! Jag som haft en sådan dunderbra känsla i benen det sista fick nu verkligen ett bakslag! 
 
Kände det redan efter bara 200meter att det började krampa och göra ont i vaderna och insidan av benet och det släppte aldrig. Så det blev bara en kort och plågsam 5 km idag.
 
Varför kom det här nu då!?! Har ju inte haft ont i benen på evigheter! Har jag kört på för hårt? sprungit med fel teknik, Stretchat för dåligt, slarvat med vila? Varför får jag ont nu när allt kännt så bra!!
 
Så frustrerande så nu har jag suttit och googlat en massa på vad man kan göra åt det. Det första jag ska börja göra flera gånger i veckan är tåhävningar för att få starkare vrister och vadmuskler.
 
 
Läste också att det kan bero på kalcium och megnesium brist så varför inte testa det med. Ska genast införskaffa mig tabletter. Här ska inget få stoppa mig, jag tänker då inte ge upp iallafall!!
 
Har ni några andra förslag på vad man kan göra åt vaden och insidan av benet när det gör ont när man springer!?

En go helg!

En lugn och go helg har jag verkligen haft hemma i kära småland!
 
Efter långrundan igår träffade jag mina vänner Tess och Petra för fika på stan. Men innan fikan hann jag göra ett bra fynd på Intersport. Tycker nämligen det är hemskt jobbigt att ha mobilen skumpandes runt i fickan när jag springer. Att ha den på armen funkar men ändå inte jättebra då det känns som den glider ner hela tiden om man inte drar åt så hårt att hela blodcirkulationen stoppas upp! Så det fick helt enkelt bli en sådan här:
 
 
Det blev ingen vidare bild...men det är ett mobilbälte, hur bra som helt! Nu kan jag ha med mig mobilen på mina rundor utan att ens märka av den :D
 
Sen satt vi på Thimons i över 2 timmar och tjötade och fikade! Kändes som förr när man fortfarande bodde kvar i Nässjö! 
 
Lite lördagsgodis unnade vi också för sen åkte jag hem och grillade med mamma och pappa, tittade på film och bara hade det gött :D
 
Vaknade till vacker vårväder idag! Pappa drog med sig en trött John ut och plantera skog. Jag tog med mig Candie på en långpromenad, bad i sjön för Candies del och anslöt sen lagom till fikat som Mamma kom med för skogsplanterarna :) Perfa!
 
 
 
Uppvilad och nöjd med en lugn helg sitter jag nu och försöker planera veckans träning! Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg! Hur ska man träna nu de sista veckorna för bästa resultat!? ;) Bara att köra på helt enkelt :D