Startar helgen på bästa sätt ;)

Nämligen med långpass, sushi och Ben&Jerry!
 

Ja idag hade jag planerat in ett långpass efter jobbet. Hade stängningen idag så när jag kom hem var jag ganska trött och seg och funderade ett kort litet ögonblick på om jag bara skulle ta en snabbrunda istället. Men sen kom jag och tänka på att det är mindre än en månad kvar till Lidingöloppet, så det fick mig att hålla mig till planen ;)
 
Med musik i lurarna gav jag mig iväg. Det var till en början riktigt härligt väder, lite småmulet men helt vindstilla och jag sprang längs båda delssjöarna. Så fint där!
 
 
Det är en väldigt kuperad runda och jag pustade och flåsade en hel del. Men jag tänker att det är bra träning inför lidingö att springa långt och backigt. För det är ju inte kännt för att vara en platt runda direkt! Jag börjar bli ganska nervös för Lidingöloppet nu faktiskt. Kommer jag palla att springa 3 mil!?! Vad ska man våga hoppas på för tid? 2 mil springer jag ju på runt 2 timmar. Men jag tror inte jag springer 3 mil på 3 timmar! Den som lever får se helt enkelt! Och om jag nu överlever lidingöloppet så lär jag märka det! ;)
 
Kvällen långpass var inte riktigt så långt men 17 km lyckades jag få till iallafall. Med både sushi och ben&jerry väntades på mig hemma så gick det ju ganska bra ;)
 
Ha en go helg!
 
Sara

Torsdags Spa

 
Lyxar till det med lite spakväll för mig själv! Fotspa i soffan, tända ljus och lite tv! Helt perfekt! Kan säga att det var välbehövligt för mina små stackars fossingar som får stå ut med så mycket. De som så snällt tar mig kilometer efter kilometer och mil efter mil i mina kära löparskor. De ska få bli lite ompysslade ikväll!
 
Annars idag efter jobbet har jag hunnit med:
* Gymmet. 15 minuter på crosstrainer och 30 min styrkepass. Ganska snabbt och effektivt. Jag förundras mycket av en del man ser på gymmet som tycks vara där hur länge som helst och lallar runt lite här och där. Själv gillar jag att köra på i full fart så behöver det inte ta så lång tid! 
* Handla! Köpte nektariner med vitt fruktkött. Inte tänkt på innan att det finns. Men rackans va goda de va :)
*Gjort fläskpankaka. Gjorde med rågmjöl så lite nyttigare varriant!
* Bakat fredagskaka till jobbet, men insåg dock att alla ingridienser inte fanns hemma mitt under själva baket. Knallade bort till Tempo och hem igen och upptäcker att jag glömt kolla om det fanns någon kokos...då orkade jag inte gå igen, men men. Vi får se hur de blir!
 
Nu ser jag fram emot helgen. På lördag kommer bästa Justine hit. Lite shopping och lunch på stan får det bli och sen på kvällen ska vi träffa delar av vårat gamla plugg-tjej-gäng från när vi alla läste till lärare i Borås! Ska bli väldigt kul att träffa dem :D
 
Nä nu ska jag fortsätta ta hand om mina fötter!
 
/Sara
 

Ny springpryl ;-)

Rackans va skönt att det bara blev en kort förkylning, trots att jag sprang lopp när jag var förkyld. Men idag var jag tillbaks på jobbet, det enda som är kvar nu är att jag är ganska snorig fortfarande! Men inget som håller mig borta från spåret.
Tog lite otrivin när jag kom hem och gav mig ut på en kort och lugn känna-av-formen jogg idag. 5 kilometer blev det och allt kändes bra! Skönt! Då kanske jag kan få till det där planerade långpasset på fredag ändå!
 
Herregud va mycket bättre jag mår när jag får gå till mitt jobb, träffa mina goa arbetskamrater och för det mesta goa barn ;) Komma hem från jobbet och få träna lite. Min kära sambo kan vittna om att jag inte är en munterjök när jag gått hemma en hel dag och inte kunnat göra något för att man måste vila och bli frisk!! Nä de är inte min grej det. Full fart ska de va :D
 
Idag på min springtur testade jag min nya "springpryl". Något jag tänkt köpa hela sommaren men nu har det äntligen blivit av. Nämligen ett vätskebälte. Varma dagar kan jag verkligen sakna att inte ha något vatten med på löprundorna. Särskilt de lite längre. Planen är även att ha det på de lite längre långpassen när man kanske springer runt 2 timmar eller mer och behöver fylla på med lite energi någongång. Inför lidingö nu bland annat men jag tänker att det kan funka bra att ha med på längdskidandet till vinter också :)
 
 
Snyggt var det iallafall :D
Märket är Nathan och jag köpte det på XXL sport och vildmark för 279 kr.
Det jag upplever när jag springer med det är dock att det glider upp lite. Men jag ska prova att spänna åt det lite mer nästa gång. 
 
/Sara