Bästa julklappen! IceBug

Ja bästa julklappen i år var helt klart ett par Icebug skor...från mig själv! Ja vill man ha något är det lika bra att fixa det själv! Så det blir rätt! ;-)
 
Det blev ett par DTS-L BugGrip. De satt så skönt på foten, bra dämpning för hårt underlag. Så de funkar bra att springa både på asfalt och i terrängen när det är snö och is. 
 
 
/Sara

Kommentarer:

1 Viktkamp:

Snygga var dem oxå =) God fortsättning!

2 Nina:

Vad var det som gjorde att du valde just DTS-L:en?
Jag spanar efter Icebugs nu också, men de verkar vara slutsålda typ överallt, åtminstone min storlek och färg (fåfäng? jag?...!!). Har inte heller riktigt bestämt mej för vilken jag ska köpa. Anima2 L verkar vara den lättaste av bugriparna, eller? DTS-L är mer utformad för långdistans?
Nåväl, tids nog har jag ett par :)

God fortsättning Sara!

Svar: Ja de just det att de är mer dämpade och mer användbara nät.man vill springa långt och att de passar både i terräng och på vägar...men framförallt att det var de som satt skönast på foten! :-)God fortsättning på dig med :-)
Sara

3 Rund är också en form!:

Oooh, nice!
Helt rätt, vill man ha något så får man köra på själv. ;-))
Lite nyfiken på samma fråga som Nina ställer; vad var det som avgjorde vilken modell du valde?

Kram M

Svar: Ja precis! Jo jag svarade lite där på det! Men den största anledningen var ändå att de satt skönast och det är ju faktiskt det viktigaste! Jag springer ju inte såååå mycket terräng heller så den här skon kändes perfekt för mig :-)
Sara

4 Carolin:

Åh men vad gött att du fick köpt dig ett par, då kan snön, kylan och isen verkligen komma nu ju ;) är också lite sugen på icebug men har bestämt att jag måste bevisa för mig själv att jag VERKLIGEN har behov av dem först ;)

Svar: Haha. ..ja det är bäst det ;-)
Sara

5 Anna (Peace, Love, and Running):

Jättefina! :-) Jag har också fått tillökning på löparskor i jul -- roligt!

Svar: Ja det är aldrig fel det :-)
Sara

6 Hoffen:

Bra julklapp! hehe inte illa att få av sig själv men det är det bästa...inov-8 tomten kom aldrig till mig så får minsann klinka hem något själv

7 Jörgen:

Vilken lyx med nya skor.
Min tränare köpte nyss Icebugs och var helt lyrisk.
Så synd att de inte finns i min storlek bara...

http://www.o2tri.se/2013/12/3-timmar-senare-lopgladje-o-icebug-succe/

8 Ida:

De verkar grymma! Grattis till den fina julklappen ;)

9 Louise:

Härlig julklapp! Då får vi hoppas på lite snö och is nu då! :-)

10 Anki:

Great! Icebuggarna är verkligen guld värda! Gott nytt år!

11 Andreas:

Snygga!

12 Running Mima:

Nice! Med dom där så är det inte halt. Jag slinttade inte en enda gång med mina IceBugs förra vintern. Mycket bra dojjor.

Hur mycket vinter har ni egentligen där i Göteborgsområdet? Är det mera svart-is som är problemet, eller har ni långa perioder med snö? (Jag minns för några år sedan då en vän lade upp på Facebook en bild på sin motorcykels framring och en 10cm hög snöhög. Han skrev "Hej, jag hittade snö." Tror detta var i slutet på mars, och vi hade nästan 1 m snö ännu på gräsmattan här i södra Finland.)

Svar: Det varrierar en del...vi har haft bra vintrar de senaste året men annars är is och slask ganska vanligt i göteborg! ;-)
Sara

Kommentera här: