Springa i sommarregn <3

Ja det kan ju vara bland det bästa! Visst älskar jag sommar, sol och värme. Men när det kommer till löpning så är det faktiskt värdelöst. Jag fullkomligt säckar ihop av att springa i sol och varmt. Den här sommaren har ju bjudit på en hel del fina dagar med strålande sol så man kan säga att självförtroendet dippat lite när det gäller min löpning. Jag har inte alls fått till tempot och känslan utan har mest kämpat mig runt varje gång.
 
MEN idag!! Idag var det runt 23 grader och det droppade lite från himeln. Vi gav oss av på en löprunda efter frukost idag och redan från början kändes det bara gött att springa! Underbar känsla att äntligen få upp lite tempo igen! Det är dessutom ganska kupperat här så då känns det extra bra att man ändå orkar hålla uppe farten =D
Springa i sommarregn är bra grejer det ;)
 
 
Så här glader blir man när det går bra! Inte nog med det. När vi kom tillbaka gjorde vi lite stryketräning i trädgården och jag klarade för första gången att göra en hel pull-ups (eller chins eller va det nu heter) helt själv, hängandes hela vägen nerifrån och hela vägen upp! =D woopwoop. 
 
En liten bild från vårt kvällsdopp igår efter en långpromenad. Det var så underbart skönt i vattnet!
 
 
Jahopp, nu ska vi se va resten av dagen har att erbjuda :)

Cykelturné

Hittar inte myclet tid eller lust för bloggen så här på semestern när det varit så fint väder. Men idag regnar det och mycket har hunnits med sedan sist.
Mina föräldrar har varit här i Bovall och hälsat på och träffat mina svärföräldrar :) Jättekul att ha dom här och fåem världens finsaste plats :)
Sen har vi varit på en liten cykel turné då vi började hos min goa vän Justine.
Passade på att få håret klippt, va ute och käka lunch och vann i minigolf :) Kul att hinna träffa henne lite! Supermys!
sen cyklade vi vidare ca 3 mil till Johns bror och fru och barn. Badade med ludvig i poolen,  åt gött och sov över. Dagen efter kunde mia och adam måla lite på huset medan Ludvig höll mig och John sysselsatta :) Han är för go den ;)
 
Sen trampade vi hem till Bovall igen efter lunch och det var lite kämpigt det. Upp och ner och upp igen!! 
 
men efter 46 km så var vi framme i bovall igen och tog oss direkt ett dopp i havet.
Sen avslutade vi kvällen med Pontus och Julia i vid sjöboden! Härligt att sitta där vid havet och se solen gå ner :)
 
Vi har de bra helt enkelt så får vi se när jag hinner skriva igen!
 
/Sara

Bovallstrand <3

Bästa Bovall!! Ligger just nu ute på en holme och njuter av solen! Underbart!
Vi började morgonen med en springtur i skogen. Det var lite tungt och segt i början men sen gick det bättre och fick upp tempot lite. Det blev ingen lång runda men 5.5 km skrapade vi iallafall ihop :)
 
Det smakar ju så gott med frulle sen efter lite morgonträning. :)
 
Den här sommaren är jag helt inne på P3 dokumentärer. Så nu ligger jag och lyssnar på en i solen. De är så spännande och intressanta!
Perfekt tidsfördriv :)
 
John styr båten ut för sol och bad. I eftermiddag kommer mamma och pappa hit tiöl bovall och hälsar på :) ska bli roligt att få visa dem fina Bovall :)
 
/Sara