Påsken...

Påsken lider mot sitt slut! Men hur skönt är det inte då att man faktiskt inte behövde åka hem idag utan kan ta det lugnt en dag till :)
 
Påskafton bjöd på strålande vackert väder! Vi åt lite påskfrukost och sen for vi iväg till lövhult och knäppte på oss skidorna! Kul och härligt var det att åka och nästan själva var vi i spåren. Inte mycket glid men desto mer träning då man får ta i lite extra! Kände iallafall att varvet att jag fick till tekniken och allt ordentligt och kunde ta i ännu mer!
 
 
Jag veeet, jag vill också ha vår och somma nu. Meeen jag längtar lite med till nästa vinter då jag ska bli grym på skidorna och träna massor för vasaloppet!! Redan så jäkla taggad!!! :D
 
Sen var det dags för påsklunch och efter de hade jag gjort en skattkarta och ledtrådar till barnens påskägg. Tillslut hittade vi våra ägg och kunde mumsa lite godis :)
 
 
En skoj kväll i Jönköping med vännerna hade vi sen :) En väldigt bra påskafton med andra ord :)
 
/Sara

Långpass på Långfredagen

Långfredagen betyder väl långpass! Eller har det någon annan betydelse?! 
 
För mig betydde det iallafall det. Jag och John gav sig av på en tur här i bygda som jag tänkt ut. Vi sprang mot fredriksdal, mina ben var tunga som bly och lite ont i smalbenen. Så i början var det tungt som tusan och jag ville bara vända om och springa hem.
 
Men efter ca 5 km vaknade benen lite och kunde iallafall njuta lite av springturen. Sprang över Spånarp, Ekefall, Gransäng och sen hem till Lunnestorp. ( en massa småbyar här i skogen).
 
Rundan slutade på nästan 14 km, vilket var lite kortare än vad jag trodde den skulle vara. På slutet hade jag lite mer krut i benen än under hela rundan innan, konstigt att jag alltid är starkare på slutet.
 
En väldigt lugn runda blev det iallafall, men skönt att komma ut på en lite längre runda!
 
 
Nu väntar vi på chilikoket som stått på spisen hela dagen! Mumsmums :)

Skidåkning i småland!

Jobbade en kortisdag idag och styrde sen vår röda fara till smålands mörka skogar! Som idag inte var så mörka för stråland sol bjöds det på. Stannade vid Axamo utanför Jönköping och spände på oss skidorna och gav oss ut på en härlig tur. En hel mil blev det och min ovana skidkropp kändes mör och go efter det! Bara 8 mil kvar då så har jag mitt vasalopp! Herrejäklar hur ska detta gå!! Får bli många mil med min personliga skidtränare Helen ;) 
 
Kul och härligt var det iallafall :D
 
 
Glad Påsk
 
/Sara