12 km terräng =D

Nu ni alla som tänker följa med på Löparträffen som jag skrev om i förra inlägget så har jag testat ut en slinga som vi ska springa =D
 
Idag är det strålande sol ute och väldigt varmt, så när jag ändå var på droppen i nordstan för att hämta ut våra nummerlappar till Blodomloppet slank jag in på stadium och köpte mig ett träninglinne. Äger nämligen inget och ville ha något ännu svalare att springa i än t-shirt.
 
 
Så när jag kom hem gick jag direkt upp till skatås och utgick från "klockan" där vi ska springa ifrån på löparträffen.
 
 
Här startade jag min Garminklocka och begav mig in i skogen. det var skönt för då kom man undan solen lite. I början var mina ben stumma och stela med grym träningsvärk efter Tisdagens alla grodhopp och intervaller.
 
Att jag inte springer på de små stigarna i skogen oftare! Så härligt och roligt det är. Men grymt mycket mer krävande. Man känner verkligen hur pulsen och benen får jobba utan ett högt tempo. Sådan stor skildnad med terränglöpning!!
 
Tror och hoppas att ni som följer med kommer gilla slingan. Den är rolig och utmanande med båda trail, offtrail och löpning på grusväg. 
 
En liten utmaning längs vägen kommer att bli Getryggen. Men det är det värt för där uppe har vi sen en underbart fin utsikt. Jag vill inte skrämma iväg er nu för alla kan verkligen vara med, vi tar det i vår egen takt så ses vi på toppen =D
 
Svettigt idag uppför getryggen :)
 
 
Men upp kommer man och kan njuta av den fina utsikten och härifrån är det riktigt trevlig löpning!
 
Totalt idag blev rundan nästan 12 km, men då sprang jag lite fel på ett ställe och sen sprang jag hem och inte tillbaka till klockan så jag tror att rundan kommer bli på ganska exakt 10 km!
Låter det som en lockande runda så är alla välkomna att hänga med Torsdag 27/6 kl 18:30, Skatås, Göteborg :D
 
 
Sen var det gött att ta igen sig lite på gräsmattan!
 
/Sara

Springträff!!

 
Jag tänkte att det är dags för en liten bloggträff/springträff! För visst är det roligt att träffas, alla som vill, och springa en runda tillsammans!
 
Vi samlas i skatås motioncenter ute vid "klockan" Torsdagen den 27/6 kl 18:30. Sen tar vi en trevlig och lugn springtur i "prattempo". Vi anpassar tempot så det passar oss alla :)
 
Jag har klurat ut en rolig slinga i skogen så det blir mer som traillöpning. Har inte mätt hur lång den är än men skulle tro att det blir runt en mil. Ska springa rundan imorgon så då kan jag mäta och se hur lång den är :)
 
Hade varit väldigt roligt om några av er ville komma och springa lite med mig så kan vi prata, peppa och inspirera varandra ;)
 
Självklart behöver man inte ha en blogg för att komma utan alla är välkomna. Har ni en blogg får ni gärna sprida till dem som ni tror skulle vilja hänga på :) En kul grej bara!
 
Kommentera gärna här eller skicka ett mail till mig så jag vet lite hur många vi blir =)
sarjoh87@gmail.com
 
Hoppas vi ses i skatås!! =)

GRC Comeback!!

Har ju inte varit och tränat med Göteborgs Running Club på evigheter, säker 3 veckor sen sist!! Men ikväll gjorde jag comeback och jäklar va skoj det är!!
 
Ganska mycket grönare ute nu än på bilden men lika soligt och fint var det ikväll :)
 
Fick med mig goa Matilda på passet idag. Premiär för henne och hon var grymt duktig!! Herregud vilken kämparglöd alla får fram och man blir bara peppad att ta i mer och mer!! Hade ju aldrig i livet gått ut och kört igenom ett sådant här monsterpass själv men har man massa duktiga och kämpande löpare med sig och bra ledare som lägger upp ett tokjobbigt intervall/cirkelträningspass kan man inte annat än att ge järnet!!
 
Grodhopp, utffallssteg, långa intervaller, backintervaller, Tabataintervall upp för backe, upphopp, teknikträning och lite annat smått och gott avverkades under 80 minuter i soliga slottskogen!!
 
Grymt roligt och jag längtar redan till nästa galna monsterpass med Göteborgs Running Club =D
Eller va säger du Matilda? :)
 
/Sara