Första vinterlöpningenl

Man kan lita på det småländska höglandet! Snööööö :-D
 
Efter att sovit så gott gav jag mig ut idag på morgonen på årets (eller säsongens) första vinterlöpning!
Så härligt vitt och fint det var. Det var lite slirigt och halt. hade behövt dubbar eller bättre skor men det gick ganska bra iallafall. En runda på 5 km i 5.23 min/km -tempo blev det. Helt okej för vinterlöpning skulle jag säga :-D
 
 
När jag kom hem igen hade mamma fixat gröt och frulle! Helt perfa! Inte fel att vara hemma hos mammsen :-)
 
/Sara

På väg...

Sitter i baksätet  i våra vänners bil som fick agera räddare i nöden när vi fick något fel på vår bil. Så nu står dennparkerad vid landvetter :-/Ska hem till kära småland för det vankas dop i helgen för en av mina närmaste vänners lilla son ska döpas. 
 
Jaja. Tur Tess och Tony var på g åt samma håll bara en kvart efter oss ;-)
 
Det ska bli skönt med en helg hemma i de småländska skogarna och ikväll hoppas jag mamma bjussar på något gott! Här snöar det också lite lätt! :-D
 
 
Ha en skön helg alla vänner

En favvo!

Alla har vi väl övningar vi tycker mer eller mindra om. Detta är en favvo hos mig. Det är lätt och smidig. Tar grymt bra, första gångerna jag gjorde den hade jag grym träningsvärk hela sidan. Den tränar alltså sidan av bålen. (Sneda magmuskler)
 
 
Ha en ganska tung vikt (jag har 15 kg på bilden) Stå tätt med föttern stadigt på golvet, spänn magen och gå sakta ner och upp med sidan av kroppen. Håll armen rakt hela tiden, det är bålen som ska jobba inte armen! Idag gjorde jag 12x2 på varje sida. Om man tränat hemma och inte har några vikter kan man ju ta något annat tungt, till exempelt fylla en vattenkanna med vatten.
 
(Ja jag vet, jag borde öva på det där med att fota och träna samtidigt)
 
Nu ska jag sätta mig och slå in 18 styck små julklappar till vår adventskalender till alla barnen på jobbet!
 
/Sara