Tough Viking Stockholm!

YEAH!  Vi klarade det! Tough Viking. 15 km med 25 hinder!  Helt klart det sjukaste och galnaste lopp jag gjort! Men så jäkla skoj!
 
Bästa laget! Pigga, fräsch och RENA innan loppet.
 
Så jäkla nervösa vi var innan loppet men sen när man väl är igång kommer det fram en liten krigare imon en och man går all in!! Nu har vi krypit runt i lera, klättrat, tagit sig över oändligt många väggar, spryngit genom eld och satt röken långt ner i halsen, blivit påpucklade av stora ruggbypojkar, traskat genom en massa träsk, badat i lera...skulle kunna fortsätta länge till men det går inte riktigt förklara hur galet detta loppet är. Det måste upplevas! 
 
Men efter 2.40 h var vi i mål. Blöta, leriga och höga av adrenalin! Så jäkla skoj!!
 
 
Snabbt i och ur isvaken!
 
Coolaste hindret var kustjägarnas. För krypa under ett nät rätt nerni leran. Simma genom träsket och klättra upp på militärbåten på Bilden.  Där stod en miöitär och skrek på en att öka och slänga sig i på andra sidan. Där väntade en lång simning i kallt vatten innan man nådde fram till några kanoter att simma under och in i ett nytt träsk. Där kände jag lite panik men det var bara att göra det. En lång sträcka med lerbad väntade sen innan man var uppe ur träsket. Helt galet! Också svårt att förklara hur det verkligen var men det är iallafall det sjukaste jag gjort ;-)
 
 
 
Trötta och slitna blev det sen en rejäl hamburgemiddag i våra nya snygga tröjor!
 
Idag vaina jag med en förkyldning. Som ett brev på posten efter att ha varit blöt och kall i över tre timmar igår. Hela kroppen ömmar och alla muskler värker ;-)
 
En underbar helg i stockholm hos bästa helen som avslutades led mysfrulle på stan och massa shopping
 

Mot Stockholm och Tough Viking

Imorgon efter jobbet tar jag och syrran tåget till stockholm och världens bästa Helen. Ska bli så kul att ses igen! Det är inte lätt alltid att ha en av sina bästisar så långt bort...men alltid desto roligare att ses OCH nästan alltid något tokigt äventyr inplanerat.  Som denna helgen! Vi ska ju såklart inte bara dit och mysa utan även en av höstens stora utmaningar väntar. Nämligen Tough Viking 15 km galen hinderbana. Jag är super nervös!!!! Fick ju göra detta på min möhippa här i göteborg i april och det var bland det häftigaste jag har gjort! Så nu ska vi ge oss på detta igen och jag är nog ännu mer skräckslagen den här gången när jag vet vad som väntar. Men det är ju det som är kul, att utsätta sig för lite galna saker!
Bilder från förra gången på bästa möhippan:
 
 I övrigt har löpningen fortsatt i samma anda...skiiit, med andra ord. Får hoppas loppet känns okej och så blir det nya tag nästa vecka! :-)

Testa nya saker...

Veckans löpning har inte kännts bra. Jag har varit trött och tung och dessutom fick jag kramp i vaderna (det har inte hänt på över 1 år)i torsdags så kunde bara springa 2.5 km :-/ Sparade mig till fredagen istället då det gick okej, men kändes ändå supertungt att springa. Helt fel känsla nu när Marathonet närmar sig med stormsteg. Men nog om det och nya tag imorgon då jag tänkte springa med IF Kville, backträning stod på agendan.
 
Men nog om min usla löpning. Detta blir iallafall en helg för att testa nya saker. Vi började dagen idag med att testa kajakpaddling i rådasjön med Pontus och Julia. Innan fikat gick det väl sådär. Men jag behövde nog lite fika för att komma in i rätt teknik (eller mer rätt än innan iallafall) Men det var en rolig tur på sjön och kan tänka mig att paddla kajak igen!
 
 
Nästa "testa-på-något-nytt" blir ikväll då jag för första gången ska deltaga i ett lopp utan att vara löpare utan funktionär. Jag, John och Tess ska nämligen vara flaggvakter på Midnattsloppet som går här i Göteborg ikväll/natt. Ska bli skoj och helt perfekt sätt att få titta på alla grymma löpare som springer!! Så ska ni springa ikväll får ni hålla utsikt efter mig i närheten av Mariaplan :-D
 
/Sara