På´t igen!

Vilken tur jag har. Redan pigg och kry igen. Tur att det inte blev något långvarigt och trist. Kan Jang gör susen!
 
Så efter jobbet idag, slutar tidigt på torsdagar, så passade jag på att ta mig en tur i skidspåret. Måste säga att det är riktigt LYX att ha skidspår på gångavstång från huset. Inte behöva åka iväg någonstans för att åka skidor. Bara ta skidorna under armen och knalla upp till Skatås på fem minuter! Jag bor helt klart på bästa stället i Götet!
 
De hade förlängt banan lite idag med, upp längre i en backe och jäklar va svår den var. Mitt i den branta backen är det en skarp kurva. Jag ramlade heeeela tiden. Tillslut var det en tjej som jag hade pratat med lite innan som kom ifatt och sa - Nu ska jag lära dig ett bra knep i backen! Ser att du inte är rädd iallafall så den här fixar du snart.
Älskar trevliga människor som gärna delar med sig av sin kunskap. Jag skulle böja mer på knäna, skidan som gick i innerkurvan skulle jag ha tyngden på och låta den följa spåret och "ploga" / trampa med den andra. Låter så lätt! Men det gick ju så fort! Platt fall ännu en gång. Men tjejen stod och hejade på och tyckte min teknik såg bättre ut och sen skulle hon ge sig för dagen. På mitt nästa varv tänkte jag på allt hon sagt och jäklar i min lilla låda! Jag fixade den!!! Wuuuhuuu!! Det va kul! Kommer ha stor nytta av att klara backarna bättre under vasan, det är där man får vila och tjänar tid!
 
Jag tog det väldigt lugnt idag, eftersom jag varit lite krasslig i veckan. Men 15 lugna km fick jag ihop på 1.38.
 
 
/Sara

Typiskt!

Massa snö har det kommit till Götet nu! Äntligen ordentligt med snö som kan göra alla skidspår riktigt fina! Hade dessutom sett fram emot att få springa med GRC i mina superbraiga vinte-rspringskor, IceBug, idag.
Va. Gör. Sara. DÅ!!! Blir snorig och jäklig med en öm hals :-( Buuuhuuu!
Jag som klarat mig sååå länge! Vet inte när jag va sjuk sist!!! Så kommer det nu :-( Jag har inte tid med det här! Blir enormt stressad av att vara sjuk och inte kunna VRÅLTRÄNA det sista nu inför Vasaloppet!
 
Jag har proppat i mig c-vitamin i form av apelsin och mango, druckit massa the och vatten (får springa på toa hela tiden nu) och chockat kroppen med att hälla i mig Kan Jang. Nu får det här vara över snabbt, för i helgen ska ett långpass på mints 4 mil på skidorna köras i ett sträck. Så det så!!
 
För att roa mig lite anmälde jag mig till Göteborgsvarvets seedningslopp. Då har man något kul lopp att se fram emot som faktiskt inte är så långt kvar till :-D
 
 
 
 

Ett rekord på längd!

Åh vi hade en så bra kväll igår med så god mat på Pinchos. Så mysigt där och fräck lokal. Bra tapasställa där man beställer all mat och dryck via en app. Supersmidigt! 
 
Men till dagens skidåkning. Efter frulle gick vi upp till skatås för premiäråket på det nya konstsnöspåret som har öppnat där nu! Det var riktigt fina spår men banan var inte så lång. Ganska exakt 1 km (fast de jobbar för fullt med att förlänga den). Jag hade inte så jätte bra fäste trots samma temp ute som igår med samma valla (undra om det beror på konstsnön) Men ändå gick det väldigt bra. Kände mig stark och tekniken satt bra. Ganska kul bana med både lite flackt och några backar. Det blev till och med ett litet PB på milen med längdskidor. Undet timmen, Runt 58 min på 10 km. Tror faktsikt det var första gången jag kommer under timmen på en mil. 
 
Jag är så glad att jag tycker detta är så kul nu!! Vill bara köra mer och mer skidor!!! 
 
 
Eftermiddagen spenderades hos syrran med familj. Vi firade Liam lite i efterskott då han fyllt sju år. Marängsvitsch kalasade vi på! Nu ska här göras söndagstacos!
 
/Sara