Upphämtande löpning

Mitt andra pass med IF Kville är nu gjort och det va svettigt vill jag lova. 25 grader i skuggan och strålande sol bjöd kvällen på och det stod upphämtande löpning på schemat.  Jag och syrran fick även med oss John den här gången och vi mötte upp resten av gänget. Gav oss av in på stigarna och passet gick ut på att jogga i tre minuter och sen springer vi alla allt vad vi har i 1 minut. När minuten gått ( som känns som evigheter) vänder alla om och samlar upp alla så vi joggar samlad trupp ytteriligare 3 minuter. Jag kan säga så här att jag behövde aldrig vända om och samla upp någon...det var jag och Milla som hela tiden blev uppsamlade av alla snabba grabbar. 8x 1 minuters intervaller och 8 km senare var passet över och jag var totalt färdig efter det. Men kul löpning med ett gött gäng.
 
vi joggade sen sakta hemåt och har nu njutit av grill och en skön kväll på altanen!
 
/Sara

SEMESTER!

Wuuhuu. Så GÖTT!!
 
 
 
Inledde semestern med ett morgonpass löpning innan de sista jobbtimmarna igår. Sen cykla till jobbet och sen hem. Bra träning den dagen. Vi firade på kvällen med våra goa vänner Tess och Tony med lite grill, drink och lite vin! Alltid lika skoj att umgås med dem!
 
Vi vakna upp till strålande väder så vi tog cyklarna bort till Sillvik där vi mötte upp syrran och grabbarna för lite strandhäng och årets första dop. 
 
Helt okej start på semestern!!
Nu ser jag fram emot mpnga slappa dagar men också mycket träning :-)
 
Sara

Cykelpendling och komma igång

Det känns som att jag kämpar för fullt med att komma igång med löpningen igen efter det lilla uppehållet som blev när mest fokus fick läggas på cykling inför vättern. Men nu har jag ju Berlin Marathon att träna för så vill gärna få till minst ett långpass i veckan, ett intervallpass och ett kortare men lite snabbare distanspass. Sen klämma in lite bra styrketräning för löpare med antingen ihop med ett löppass eller som ett eget pass beroende på tid. Igår gick dock dagens löprunda riktigt segt, fortfarande seg i benen efter söndags backintervaller. Ja så illa är det just nu! Men jag tog mig iallafall runt 7 km (blev lite kortare än planerat). 
 
Gjorde lite "löparstyrka" på gräsmattan hemma och sen satte jag mig i solen och slappade med lite jordhubbar. Det är så UNDERBART med trädgård!!! 
 
Något som annars funkar riktigt bra är att cykelpendla till jobbet härifrån. Kanonbra vardagsmotion att få 3 mil cykel varje dag. Det blir ju en halv vättern i veckan ;-) Men nu har det ju också varit kanonväder här ända sedan vi flyttade till huset, får väl se hur glad man är de dagar det blåser och regnar när man ska ta sig över älvsborgsbron ;-)
 
/Sara